FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB - STEAUA

Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”

Peluza Sud Steaua București
Peluza Sud Steaua București

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 21:19 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 21:19

Fanii Stelei cer conducerii clubului din Ghencea să facă ceva pentru ca „militarii” să promoveze cât mai repede în Liga 1, dar și promovarea lui Florin Talpan, juristul clubului roș-albastru, pe poziția de comandant. 

Luni, Curtea de Apel București a decis că palmaresul dintre 1947 și 1998 îi revine Stelei, perioada 1998-2003 echipei AFC Steaua, desființată între timp, iar între 2003-prezent echipei patronate de Gigi Becali, FCSB. 

Episod incredibil la Manchester City: „Credeam că nu joc, așa că am băut 10 beri. Apoi mă cheamă antrenorul...”
ANGLIA
Episod incredibil la Manchester City: „Credeam că nu joc, așa că am băut 10 beri. Apoi mă cheamă antrenorul...”

Marți, Steaua București a emis un comunicat în care a anunțat faptul că trupa din Ghencea este tot mai apoape de victoria în fața celor de la FCSB în războiul identitar. „Militarii” au câștigat deja în instanță dreptul asupra numelui și mărcii „Steaua” în favoarea formației din Liga 1. 

Fanii Stelei cred însă că mai există probleme în cadrul clubului. Cea mai importantă: lipsa dreptului de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Fanii Stelei cer conducerii clubului să găsească soluții pentru a promova, după ce „militarii” au câștigat palmaresul în detrimentul FCSB

Mai jos, câteva dintre comentariile postate de fanii Stelei la postarea în care „militarii” anunță victoria în procesul pentru palmares cu FCSB. 

  • „Mai clar ca oricând. STEAUA suntem NOI! Steaua înseamnă CSA!”
  • „Adevărul întotdeauna învinge. STEAUA înseamnă CSA”
  • Vrem profesionalism la cel mai înalt nivel în cadrul clubului. Vrem promovare. Felicitări domnului colonel Florin Talpan, singurul care luptă pentru binele Stelei”
  • „Verdict final: Vrem Steaua in A! La munca, trantorilor!”
  • „Vrem Steaua București în A”
  • „Trebuie rezolvată și problema dreptului de promovare, acest club merită mai mult!”
  • „Steaua trebuie să promoveze!!!!”
  • „Felicitări și mulțumiri steliștilor adevărați care lucrează în club pentru binele Stelei! Ne-am dori ca toți din club să fie la fel. Vrem promovare, comunicare, marketing, vrem Steaua acolo unde îi e locul!”
  • „Daca am avea drept de promovare... VREM STEAUA IN A!!! Unde merită sa fie!”

Steaua, comunicat după decizia Curții de Apel București: „Mai aproape de victoria finală”

Mai aproape de victoria finală
Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”. Această decizie întărește pentru încă o dată că Steaua București este cea mai titrată formație din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.
Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană,19 Cupe ale României și 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliștii se mândresc și se vor mândri pentru totdeauna.
teaua înseamnă Lăcătuș, Balint, Tudorel Stoica, Pițurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei și toți marii fotbaliști care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul roș-albastru.
Steaua înseamnă iubire necondiționată, sacrificiu, unitate, demnitate.
STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roș-albastre!

-comunicat Steaua București

VIDEO. Erik Lincar, despre procesul dintre Steaua și FCSB: „Eu sunt al nimănui”

Citește și: 

Jucătorul grav accidentat în Superliga a primit încurajări din partea unui fotbalist de la Real Madrid: „M-am bucurat că-mi este sufletește alături”

Corvinul Hunedoara și-a inagurat magazinul oficial și are un echipament nou inspirat din 1930! Ce se întâmplă cu noul stadion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
securinamo89
securinamo89  •  25 Octombrie 2023, 21:54
Postat de tictictic pe 24 Octombrie 2023, 23:06

Mda... de la cei 300 de martori ai lui Talpan nu ma asteptam la vreo urma de inteligenta.. Daca-l scuturi bine pe "colonel", doar praful ramane din el! Numai daca-i citesti postarea de pe FB si te ingrozesti; nu neaparat ca omul isi cerseste leafa, sporurile si gradele la stat, injurandu-si superiorii cu multa obida, dar stilul si exprimarea in scris sunt cam de nivelul unuia ce n-a trecut in viata lui examenul de bac... Si nu e deloc de mirare; omul, in varsta de 50 de ani acum, nascut prin judetul Botosani, are un CV impresionant... nu se stie exact ce-a facut intre 19 si 28 de ani; la varsta de 31 de ani a fost angajat la CSA (in 2002) imediat dupa ce si-a obtinut o licenta de jurist - studii de 3 ani. Gurile rele spun ca asta niciodata nu va avnsa mai mult de-atat in grad si functie, pentru ca (conform legii) n-are studii de academie militara, ci doar o facultate civila. Nu-i condamn pe ametitii de la Sud care-l vad maresal si chiar presedintele Romaniei, ca si astia sunt in majoritate cam la fel de mobilati intelectual ca si amaratul asta... bre, insa cand din textul aluia ramanem doar cu "50%" repetat obsesiv, pe langa erorile gramaticale si de exprimare demne de repetentii clasei a VII-a, numai niste aia ca el nu-si pun intrebari! In fine, personajul nu numai ca a facut praf si pulbere un nume si un brand international de legenda, dar a compromis pe zeci de ani insasi imaginea si onoarea Armatei Romane!

Un fost abonat giulestean care are *** pe Steaua probabil di 2006săgeata unora din servicii care au *** pe Becali.Cu vocea lui pițigăiata nu câștiga niciun proces pe bune.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  25 Octombrie 2023, 19:24

Ha ha ha!

ccc23
ccc23  •  25 Octombrie 2023, 11:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează