INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Episod incredibil la Manchester City: „Credeam că nu joc, așa că am băut 10 beri. Apoi mă cheamă antrenorul...”

Micah Richards, în centru, amuzat la antrenamentul lui Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Micah Richards, în centru, amuzat la antrenamentul lui Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 10:33 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 14:52

Micah Richards (35 de ani), 8 ani jucător la prima echipă a lui Manchester City, a povestit o anecdotă din timpul carierei, de pe vremea când era antrenat de Manuel Pellegrini.

Crescut de Manchester City, Micah Richards a ajuns să joace în 246 de meciuri pentru „cetățeni”, evoluțiile sale aducându-i multiple convocări la naționala Angliei, pe care a reprezentat-o în 13 partide.

Basarab Panduru simte următoarea mare mutare din disputa FCSB vs. CSA Steaua: „100% asta se întâmplă”
FCSB vs. CSA STEAUA
Basarab Panduru simte următoarea mare mutare din disputa FCSB vs. CSA Steaua: „100% asta se întâmplă”

În sezonul 2013/2014, antrenor la Manchester City i-a fost Manuel Pellegrini, cu care Richards are o amintire de neuitat.

Fostul fundaș englez a povestit în cadrul unui podcast cum a băut 10 beri în noaptea dinaintea unui meci în care nu credea că va juca, pentru ca apoi antrenorul să-l întrebe dacă se simte pregătit să înlocuiască un titular accidentat.

Micah Richards, episod incredibil la Manchester City: „Am băut 10 beri în noaptea dinaintea meciului. Pellegrini m-a întrebat apoi dacă pot să joc”

„Reveneam după o accidentare, știam că nu voi juca. Am ajuns la hotel în ziua dinaintea meciului și în mod normal ei nu lasă deloc alcool în camere, dar în minibar-ul din camera mea era.

Așa că m-am gândit: «Dacă abia am revenit după accidentare sigur nu voi juca. Pot bea o bere». Una, două, trei, iar până mi-am dat seama ajunsesem să beau zece!”, a relatat Richards în podcastul „The Rest is Football”, citat de Marca

Micah Richards: „I-am spus lui Pellegrini: «Nu sunt pregătit, coapsa nu s-a refăcut»”

În cele din urmă, Richards a evitat să evolueze mahmur susținând în fața antrenorului că nu este complet refăcut după accidentare. Staff-ul medical l-a susținut în demersul lui.

„Fizioterapeuții și jucătorii au relații diferite cu antrenorul. De asta medicul și fizioterapeuții încearcă mereu să te protejeze, dacă pot. Le-am spus: «Mi-am făcut de cap noaptea trecută. Trebuie să găsesc o scuză să nu joc, nu pot face parte din lot».

Manuel Pellegrini m-a chemat și m-a întrebat: «Joci sau nu?». I-am spus: «Nu sunt pregătit, Mister, coapsa nu s-a refăcut».

Din fericire, cealaltă rezervă a ajuns să joace”, a povestit fostul fotbalist, în prezent un analist sportiv extrem de apreciat la CBS Sports. 

Mai multe știri din Premier League: 

Istorie în Premier League! Defilează cu Tottenham și e primul antrenor care se laudă cu o asemenea serie

O legendă a fotbalului olandez știe care-i problema lui Manchester United și acuză: „Toți îl evită!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
alex03036
alex03036  •  24 Octombrie 2023, 17:19

Jurnaliștii asupriți de patronii elvețieni mai găsiră o anecdotă care de fapt e Can Can cu unu care s-a îmbătat să pe care sa o bage la ziar. Pentru ca le pasă de sport, poate prea mult!

Ionnix
Ionnix  •  24 Octombrie 2023, 15:42

De unde a gasit el 10 beri in minibar, cand in frigiderul ala micut nu incam mai mult de 2 beri?? :))

DMA87
DMA87  •  24 Octombrie 2023, 15:33

Dacă ar fi fost Gabiță Tamaș al nostru ar fi jucat. Asta înseamnă profesionism. :))) Halal

Vezi toate comentariile (4)
Comentează