FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Basarab Panduru simte următoarea mare mutare din disputa FCSB vs. CSA Steaua: „100% asta se întâmplă”

FCSB și CSA Steaua luptă pentru palmaresul Stelei istorice // foto: Imago Images
FCSB și CSA Steaua luptă pentru palmaresul Stelei istorice // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 08:45 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 09:25

Curtea de Apel București a decis luni că FCSB a utilizat ilegal palmaresul Stelei în perioada 2003-2017. Basarab Panduru (53 de ani), fost jucător la Steaua la începutul anilor '90, nu are dubii că „militarii” vor cere daune după decizia instanței.

Curtea de Apel s-a pronunțat luni în dosarul palmaresului Stelei, disputat de CSA Steaua și FCSB. Judecătorii le-au atribuit palmaresul din perioada 1947-1998 celor de la CSA Steaua și au mai stabilit că FCSB a utilizat ilegal palmaresul echipei istorice în perioada 2003-2017, înainte ca Gigi Becali să schimbe numele clubului în FCSB.

Talpan s-a dezlănțuit » Cine e omul politic pe care l-a „luat la țintă”: e considerat de suporteri vinovat pentru tot ce se întâmplă la CSA
ATAC
Talpan s-a dezlănțuit » Cine e omul politic pe care l-a „luat la țintă”: e considerat de suporteri vinovat pentru tot ce se întâmplă la CSA

Decizia nu este definitivă, poate fi atacată de părți, dar Basarab Panduru simte deja următoarea mutare a celor de la CSA Steaua.

Fostul jucător al Stelei crede că „militarii” vor deschide un proces în care să ceară daune din partea FCSB-ului pentru utilizarea ilegală a palmaresului între 2003 și 2017.

Basarab Panduru simte următoarea mutare în duelul FCSB - CSA Steaua: „100% cer daune!”

„CSA deschide 100% un proces pentru daune! Acest proces pentru palmares există pentru că ai făcut la vremea respectivă ceva ce nu trebuia să faci (n.r. - despre modul în care Gigi Becali a preluat clubul în 2003). Faptul că nu s-a sesizat nimeni nu înseamnă că ai făcut ce trebuie.

Ce zici tu că s-a întâmplat (n.r. - către Bogdan Cosmescu, în studio) este că nu voia nimeni echipa, apoi a luat-o cineva și a crezut că e a lui. Dar nici nu a fost a lui! Iar Gigi Becali știa. CSA Steaua cere daune 100%!”, a comentat Panduru la OrangeSport.

Panduru are și o mare nemulțumire față de proiectul celor de la CSA Steaua pentru secția de fotbal, faptul că aceștia nu au obținut dreptul de promovare:

„Dacă CSA ajunge în prima ligă și e Steaua, cred că se «rupe» stadionul. Că nu promovează nu-mi place nici mie. Am stat un an și nu am zis nimic, am stat doi... bă, dar întruna? Mai ales că la începutul sezonului, în perioada de pregătire, aveau soluții. Și apoi te trezești că iar nu obțin dreptul de promovare”.

VIDEO » Erik Lincar, despre procesul dintre CSA Steaua și FCSB: „Eu sunt al nimănui”

Mai multe știri despre acest subiect: 

Avocatul aflat în tabăra celor de la FCSB, șocat de decizia Curții de Apel: „S-a creat un nou palmares!”

Fost căpitan la FCSB, revoltat după decizia Curții de Apel: „Cineva trebuie să pună piciorul în prag!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (31)
contrabas3
contrabas3  •  25 Octombrie 2023, 18:14
Postat de Supersonick13 pe 25 Octombrie 2023, 10:10

Nu te chinuii catalin e o cauza pierduta ...dacs il storci numai ura iese din el ....

De acord!

Supersonick13
Supersonick13  •  25 Octombrie 2023, 10:10

Nu te chinuii catalin e o cauza pierduta ...dacs il storci numai ura iese din el ....

contrabas3
contrabas3  •  25 Octombrie 2023, 08:41

Bă prostule, îți răspund pentru ultimă dată legat de motivul pentru care postez la 12am PT (cine a zis că locuiesc pe East Coast, ***?) - este foarte posibil că lucrez late night shift, tolomacule, de aceea îți spuneam despre comentariile pe care zici că le postez după miezul nopții pe West Coast/3am East Coast, din cauză că este foarte probabil ca atunci,,I get off work”, de acolo ar putea să fie rutina mea, deși nu spun că asta aș face. *** ar fi prins logica a ceea ce am scris și ar fi priceput ce zic eu, mai repede decât tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează