LIGA 2  ·  PETROLUL

Final de cantonament în Turcia » Petrolul, remiză cu azerii de la FK Sumgayit

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 17:20

Petrolul a încheiat stagiul de pregătire derulat vreme de două săptămâni în Turcia prin susţinerea unui ultim meci de verificare. 

Testul cu gruparea azeră FK Sumgayit a adus un nou rezultat de egalitate, 2-2, al treilea obţinut în timpul cantonamentului din Turcia. Golurile formaţiei petroliste au fost marcate de Antonio Manolache şi Andrea Compagno. 

Flavius Stoican s-a bazat în ultimul amical din Turcia pe următoarea formulă de echipă: Avram (58 Lungu) – Bărboianu (46 Zaharia), Walace (75 Enache), Manolache, Țicu (70 Ștefanovici) – Meza Colli (62 Cracea), Mihăescu (46 Pozo-Venta) – Munteanu (62 Saim Tudor), Marinescu (cpt) (46 Bratu), Ștefănescu (55 I. Stoica) – Arnăutu (46 Compagno). 

Ploieştenii revin astăzi în ţară pentru a intra în linia dreaptă a pregătirilor legate de startul noului sezon de Liga 2, care va avea loc la 3 august.

VEZI ȘI:

Dublă pentru Cristian Ciobanu » Turris a trecut cu 2-0 de CS Tunari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1