FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAŞOV

Final de pregătire

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2008 00:00

Jucătorii braşoveni au scăpat de chinul pregătirilor de iarnă. După stagiul iberic, în care "stegarii" au disputat 4 partide, şi cantonamentul din Italia a luat sfîrşit. În "Cizmă", echipa de sub Tîmpa a disputat trei meciuri de verificare, înregistrînd două victorii, 2-0 cu Inter şi 6-0 cu Brescia, şi o înfrîngere, 0-2 cu modesta formatie din Serie C3 A, Pizzighettone Calcio, scor 2-0. Antrenorul Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de modul în care a decurs pregătirea de iarnă şi asteaptă cu nerăbdare reînceperea campionatului şi meciul din Cupă cu CFR Cluj.

"Aşa cum mi-am dorit, în Italia am disputat 3 partide de verificare, am avut parte de condiţii de antrenament excelente. A fost o perioadă bună, cu antrenamente intense. Asteptăm cu nerăbdare să înceapă campionatul şi în special partida de Cupă cu CFR” , a punctat Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  15 Februarie 2008, 21:52

Si noi asteptam meciul din cupa.....suporteri brasoveni mereu aproape de voi.... iubim brasov oriunde am fi pana vom muri doar brasov

Vezi toate comentariile (1)
Comentează