FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIITORUL PANDURII

Flavius Stoican pune tunurile pe conducere, după ce a fost demis timp de câteva ore: „Nu vă bateți joc de munca mea!”

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2021 16:29 / Actualizat joi, 18 martie 2021 16:44

Flavius Stoican (44 de ani) a fost demis de la revelația Ligii a 2-a, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, dar oficialii echipei au revenit asupra deciziei după câteva ore.

Flavius Stoican a făcut minuni la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. A calificat în premieră echipa în semifinalele Cupei României, unde se va duela cu CS Universitatea Craiova, iar în Liga a 2-a se află pe locul 3. Chiar dacă a realizat aceste performanțe, Stoican a fost demis pe 17 martie, timp de câteva ore, dar a fost anunțat de președintele clubului că s-a revenit asupra deciziei, conform sabotorii.ro.

Flavius Stoican: „Nu vă bateți joc de munca mea, am venit și am făcut treabă”

„M-au sunat să-mi spună că se renunță la mine. Am înțeles că s-a supărat șeful. De ce s-a supărat? Nu știu! «Păi de ce?», am întrebat. «A zis să nu mai vii», mi s-a răspuns. Apoi nu au mai fost siguri când le-am cerut o foaie oficială cu decizia. Nu vă bateți joc de munca mea, am venit și am făcut treabă. Dacă nu mai aveți nevoie de Stoican, sănătate și Doamne ajută! Eu am Dumnezeul meu, atât! Cât sunt eu la echipă, regulile se joacă după cum zic eu. Aaa, dacă nu-ți place, spune: «Gata, Stoicane, la revedere și un praz verde!». 

Dar hai să lămurim. Nu să dai fumigene prin presă, că Stoican dirijează jucătorii. Toți cei aduși au dat goluri, și-au făcut treaba. Cât sunt în curtea mea, eu cred în jucătorii ăștia, sunt oxigenul meu. Nu e treaba mea ce vor face din vară, din partea să-i văd la Barcelona! Cât merită sunt la fotbal, cât nu merită îi scutur eu. M-am săturat de fitile. Acum, am vorbit cu președintele clubului și am înțeles că sunt antrenorul echipei, așa mi-a zis. Eu mă întorc dacă merg pe mâna mea, merg la război, nu am făcut rău la nimeni și nu mi-e teamă”, a declarat Flavius Stoican în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Flavius Stoican: „A fost influențat patronul sau nu știu ce să cred”

„Am simptome idioate din cauza coronavirus, mă lupt cu el, dar am vorbit cu echipa, pe speaker, cu indicații, fă aia, fă aia, jucătorii m-au sunat după, «Mister, te iubim, ești al nostru!», și ce crezi că aud? «Ce, mă, Stoican e Dumnezeu aici!». Chiar dacă că oamenii au greșit față de mine, eu merg mai departe! Nu sunt slab de înger. M-au sunat alți oameni că să vin la ei, că facem, dar eu am rămas alături de jucătorii mei și ne batem cu toți, cu puști, cu săbii, cu orice vor. Dar să-și asume când vorbesc despre mine! Eu bag la echipă pe cine consider eu că trebuie să joace. Cât sunt în curtea mea, eu îi bag, pentru că merită cu prisosință, sunt forță. Ce-or face apoi din vară, că mai semnează sau nu cu clubul, e treaba lor.

Ăștia sunt copiii mei, ați înțeles! Mor cu oricine de gât pentru ei. Chiar dacă unii au greșit față de mine, trec peste... A fost influențat patronul sau nu știu ce să mai cred. Patronul (n.r. Nicolae Sarcină) i-a încurajat pe jucători cu bani, cu gânduri bune, totul OK, apoi aud altceva de nu mai știu ce să cred. Dacă nu mai plac, să mi se spună în față! Dureros este că m-am luptat cu COVID-ul, intru pe YouTube să văd meciul, dau indicații, ca să aud după aia fitile. Am trimis-o pe soție la biserică să se roage să ne meargă bine, să mă întremez. Măcar atât merit, să mi se spună în față adevărul. I-am învățat fotbal pe jucătorii ăștia, ei și-au dat viața pe teren, avem un stil de joc, nu e ușor, antrenez și de acasă și batem și pe Miercurea Ciuc, da? Asta dacă mai sunt dorit! Eu respect pe toată lumea, de la primul până la ultimul om, merg mai departe și iert dacă s-a făcut o greșeală”, a mai spus antrenorul pentru GSP.

VIDEO. Flavius Stoican rememorează un episod halucinant de la Șahtior: „Bărcăuan, cel mai prost, dar și cel mai norocos”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Amicalul salvator cu Dinamo Kiev, în pericol?! Veste îngrijorătoare primită de Dinamo

Anghel Iordănescu, dezamăgit de conducerea CSA Steaua: „M-am simțit ciudat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
dobrescum204
dobrescum204  •  20 Martie 2021, 14:38
Postat de vali.gazzaev pe 18 Martie 2021, 17:18

Romanisme. Barfe, scandal, circ, milogeala, sapaturi, increngaturi etc. O mizerie. Tot si toti.

Corect ! Înaintea acestor înşiruiri de "calităţi" trebuie pus gsp, apoi cuvenitele două puncte şi ... ce urmează !

leu.mr
leu.mr  •  18 Martie 2021, 21:55

O poza mai normala nu aveti amatorilor ? Doar asta cu unghia pe care o roade ?

titiduru22
titiduru22  •  18 Martie 2021, 18:44
Postat de ios_ge pe 18 Martie 2021, 17:41

"Adio si un praz verde", a fost un mesaj clar :)

Ala a fost detaliul care i-a facut sa-l primeasca inapoi :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează