FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Anghel Iordănescu, dezamăgit de conducerea CSA Steaua: „M-am simțit ciudat”

Anghel Iordănescu (70 de ani) +28   FOTO
Anghel Iordănescu (70 de ani)

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 14:58 / Actualizat joi, 18 martie 2021 15:06

Anghel Iordănescu (70 de ani), fostă glorie a clubului „roș-albastru”, a declarat că a fost dezamăgit când nu a fost chemat de cei de la CSA Steaua la recepția noului stadion din Ghencea.

„Tata Puiu” a evoluat pentru Steaua București în perioada 1968-1982, dar și în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, când echipa din Ghencea s-a impus în finala cu Barcelona de pe Ramon Sanchez Pizjuan. Anghel Iordănescu a fost antrenorul secund al lui Emerich Jenei la Steaua, dar a activat și ca principal în două mandate: 1986-1990 și 1992-1993.

Anghel Iordănescu: „M-am simțit ciudat că nu am fost chemat”

Când a fost întrebat dacă va accepta o ofertă de la CSA Steaua, Iordănescu a spus că este supărat în continuare pentru că nu a fost invitat la recepția noului stadion din Complexul Sportiv Steaua.

„Nu mă întrebați dacă aș lucra la CSA Steaua, când eu nu am fost chemat nici la recepția stadionului din Ghencea. Ca om cu peste 300 de meciuri în tricoul roș-albastru, ca jucător, apoi ca antrenor atâția ani, evident că inima mea bate pentru CSA Steaua. M-am simțit ciudat că nu doar eu m-am aflat în acea postura, am fost mai mulți omiși.

Poate își vor aminti de noi, că sunt mulți care au făcut istorie pentru acest club. Chiar dacă nu mai este printre noi, îmi amintesc de Costică Ștefănescu, omul care a crescut la CSA Steaua, la Marcel Răducanu și la mulți alții. Dar asta este, trec anii și se mai uită!”, a declarat Anghel Iordănescu la Sport Total FM.

VIDEO. Daniel Gherasim, despre „adevărata Steaua”: „Armata nu a desființat niciodată secția de fotbal”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Gigi Becali, anunț triumfal înainte de Campionatul European de tineret

Plătit de clubul mafiei chineze a pariurilor. Dezvăluiri din trecutul lui Malele, atacantul pentru care se bat granzii din Liga 1 + Tratative dure cu impresarii și cât cere jucătorul

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (1)
669532053190276
Mihai Badea  •  19 Martie 2021, 00:50

Atasamentul fata de Steaua, asa cum o stiu dintodeauna, s-a datorat stilului tehnic si inventiv al celor ce, de-a lungul timpului, au jucat in culorile ros-albastre! In ordine cronologica, am idolatrizat jucatori ca Ludovic Satmareanu, Lita Dumitru, Tudorel Stoica, Anghel Iordanescu, Marcel Raducanu, Dumitru Moraru, Gheorghe Hagi, iar ca antrenori, Stefan Covaci, Emerich Ienei, Costel Galca! Meritul este, insa, general, inclusiv al celor ce au servit si condus acest club, spre deliciul suporterilor si nu numai! Cristian Topescu ne-a educat in acest spirit, inconfundabil! Forza Steaua!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează