FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Fostul dinamovist dezvăluie de ce Steaua joacă în play-off, deși nu are drept de promovare: „Asta mi s-a răspuns”

Fostul fotbalist Florin Bratu (43 de ani), care a evoluat în carieră și la Dinamo sau Rapid, a comentat situația celor de la Steaua, formație care evoluează în play-off-ul Ligii 2 fără a avea dreptul de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc
Fostul fotbalist Florin Bratu (43 de ani), care a evoluat în carieră și la Dinamo sau Rapid, a comentat situația celor de la Steaua, formație care evoluează în play-off-ul Ligii 2 fără a avea dreptul de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 15:15 / Actualizat marti, 16 mai 2023 17:06

Fostul fotbalist Florin Bratu (43 de ani), care a evoluat în carieră și la Dinamo sau Rapid, a comentat situația celor de la Steaua, formație care evoluează în play-off-ul Ligii 2 fără a avea dreptul de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc, din cauza organizării juridice. 

Fostul internațional a spus că Steaua a primit dreptul de a juca în play-off, fără a avea drept de promovare, și pentru a fi protejată în fața riscului unei retrogradări.

VIDEO. Florin Bratu: „Steaua e în play-off pentru a nu exista riscul să retrogradeze”

„Așa, la prima vedere, nu mi se pare normal ca Steaua să joace meciuri demonstrative în play-off, pentru că încurcă celelalte echipe. 

Dar, în același timp, și eu m-am întrebat de ce sunt lăsați în play-off dacă nu au drept de promovare. Mi s-a răspuns: «Dacă ei și-au câștigat dreptul de a fi în play-off, ei trebuie să rămână acolo, pentru că, dacă ar fi în play-out, ei s-ar bate pentru evitarea retrogradării și nici asta nu e corect».

Aici s-a găsit echilibrul. «Dacă ei au terminat pe primul loc, de ce să-i duc la retrogradare? Poate chiar retrogradează dacă ajung acolo» Cam asta a fost ideea și s-a ales această variantă”, a declarat Florin Bratu, la GSP Live. 

Steaua, acuzată de Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo: „A trunchiat play-off-ul”

După victoria obținută de Dinamo la Galați, contra Oțelului, Andrei Nicolescu, președintele „câinilor”, a adus acuze la adresa Stelei, spunând că „militarii” joacă cu o anumită intensitate anumite meciuri și cu alta alte partide. 

„Avem un play-off trunchiat, CSA joacă cu intensitate diferită meciurile. Acea discuție despre modificarea Legii Sportului era bună, pentru că CSA avea un motiv să joace. Noi am jucat într-un play-off trunchiat, pentru că CSA își dă viața doar cu noi”, a precizat Andrei Nicolescu. 

Citește și: 

Ovidiu Burcă, detalii surprinzătoare despre cel mai bun jucător al lui: „Eram pe punctul să renunț! Mi-a fost un profesor bun”

Viorel Moldovan i-a ascultat declarațiile și l-a aplaudat în direct: „Excelent, bravo! Este incredibil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  16 Mai 2023, 23:01

Cine ti-a raspuns?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  16 Mai 2023, 19:45

Vreau sa stiu si eu ce 'inteligent ' a venit cu explicatia asta. Si la clasa a 5a trebuie sa stii mai multa matematica! Daca CSA a terminat campionatul regulat cu 40 de puncte, puncte care nu se injumatatesc ca la Liga 1, iar echipele de la retrogradare aveau 16-17 puncte, cum putea Csa sa retrogradeze matematic dupa un playout de doar 7 meciuri???

istet10
istet10  •  16 Mai 2023, 15:43

Basme!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează