FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONFLICT

Continuă brambureala în fotbalul românesc » Antrenorul abia revenit la olteni amenință: „Ori plec eu, ori jucătorii!”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 17:49 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 18:18

Florin Stângă (44 de ani), antrenorul divizionare secundei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, amenință cu demisia. Eșecul suferit ieri, 0-4 contra celor de la Unirea Slobozia, l-a făcut să își verse nervii pe fotbaliști.

Lucrurile nu se liniștesc niciodată la Viitorul Pandurii. Doar revenit la echipă, antrenorul Florin Stângă acuză lipsa de disciplină a elevilor lui și amenință cu plecarea. 

Valeriu Iftime a găsit antrenor pentru FC Botoșani în studioul TV: „Să îmi dea un SMS. Chiar nu glumesc”
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime a găsit antrenor pentru FC Botoșani în studioul TV: „Să îmi dea un SMS. Chiar nu glumesc”

Florin Stângă: „Eu plec eu, ori pleacă ei!”

„E o mare umilință. Am primit o lecție din toate punctele de vedere. Din păcate, atitudinea noastră nu a fost cea corespunzătoare. Am întâlnit un adversar bun, care ne-a dominat la toate capitolele. Nu mă așteptam la scorul acesta, eu mă așteptam să câștigăm.

Sunt foarte supărat, dezamăgit, e clar că suferim undeva, e clar că va trebui să fie o schimbare. Undeva trebuie să schimbăm lucrurile, pentru că așa nu se poate continua! Până la urmă, trebuie să acceptăm că aceasta ne este valoarea, atât putem în momentul de față.

Ori plec eu, ori pleacă jucătorii! Nu pot să stau să mă chinui la nesfârșit. Sunt câțiva jucători care sunt de mult timp aici, sunt câțiva jucători nemulțumiți, care își doresc să plece. E clar, ori plec eu, ori mai bine bag copiii care vor să joace fotbal.

Așa nu mai merge! Cum am pierdut acum cu 4-0, așa pot să pierd și cu Gentă, Geană, Vespe, Vulpe, Buțurcă, nu-i nicio problemă, putem pierde și așa. I-am transmis patronului că sunt multe lucruri care nu sunt la locul lor. Ca să faci performanță în fotbal, trebuie disciplină și cu disciplina noi avem de suferit din punct de vedere al unor lucruri”, a declarat Florin Stângă, potrivit Liga 2.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 14 în liga secundă, cu 15 puncte stânse în 14 runde.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO+FOTO 6 detalii de la Dinamo - Dumbrăvița: s-a schimbat playlistul din vestiar, rezervele au făcut hora bucuriei + ce le-au cerut fanii jucătorilor la final

Cârțu îl bagă în ședință pe Rădoi, după ce antrenorul a făcut curățenie la Craiova: „Trebuie să discutăm. Sunt prea mulți jucători dați deoparte”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Hcm27
Hcm27  •  13 Noiembrie 2022, 18:40

Alt antrenor care vorbește de disciplină.Oare toți or fii nebuni?!Nu,nu cred.Asa cum a spus și scris un "antecomentator" este ceva specific societății românești.Nu poate fi altfel la fotbal

mihneailie030
mihneailie030  •  13 Noiembrie 2022, 18:26

Fotbalul romanesc este, printre altele, oglinda societății românești. Toată țărișoara asta e o brambureala. Cum ar pute oare fotbalul sa fie organizat și bun, când tara nu funcționează, decât în virtutea inerției???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează