FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB - STEAUA BUCUREȘTI

Florin Talpan îl distruge pe Eduard Novak: „Este revoltător ca un ministru din Guvernul României să apere public şi să promoveze furtul de identitate ” + „Citiți Constituția”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, l-a atacat în termeni duri pe Eduard Novak, ministrul Sportului
Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, l-a atacat în termeni duri pe Eduard Novak, ministrul Sportului

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 18:21 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 09:04

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, l-a atacat în termeni duri pe Eduard Novak, ministrul Sportului, cel care spunea zilele trecute că pe noul stadion Steaua ar trebui să joace și alte echipe, inclusiv FCSB, care a solicitat de mai multe ori să evolueze pe arena din Ghencea. 

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Oficialul Stelei a spus că Eduard Novak încurajează furtul de identitate, făcând referire la procesele dintre roș-albaștri și gruparea lui Gigi Becali, pentru identitatea echipei istorice a Stelei. 

Au bătut recordul în camera VAR! » NOUĂ minute de așteptare într-una dintre cele mai bizare faze din Liga 1
FC VOLUNTARI - UTA 1-1
Au bătut recordul în camera VAR! » NOUĂ minute de așteptare într-una dintre cele mai bizare faze din Liga 1

Talpan îl atacă pe Novak: „Nu este normal să sfideze în mod public legile ţării”

„Nu este normal ca un ministru din Guvernul României să sfideze în mod public legile ţării si deciziile definitive pronunțate de instanțele din România.

Este revoltător ca un ministru din Guvernul României să apere public şi să promoveze furtul de identitate dovedit prin deciziile definitive ale instanţelor. 

Domnule ministru, prin afirmaţiile dumneavoastră încălcaţi public articolul 45 din Legea Sportului care prevede că « structurile sportive dețin exclusivitatea dreptului de folosință asupra siglei/emblemei proprii» 

Vă reamintesc, domnule ministru, că ÎCCJ a decis, definitiv si irevocabil, încă din anul 2014, faptul că FCSB a folosit ilegal brandul «Steaua București», iar clubul înființat de Gigi Becali în anul 2003 nu a avut niciodată dreptul legal de a folosi numele si marca «Steaua»”, a precizat Florin Talpan, potrivit Fanatik. 

Florin Talpan, către Eduard Novak: „Vă recomand să citiți Constituția României”

„Vă recomand, domnule ministru, să citiți cu atenție Constituția României. 

Veți afla de acolo că România este un stat de drept în care Justiţia se realizează în numele legii, iar deciziile pronunţate de instanţele de judecată nu pot fi ignorate sau reinterpretate după bunul plac, ci trebuie respectate întru totul şi exact în spiritul în care au fost pronunţate şi al legii!

Nu înţeleg de ce nu luaţi atitudine şi măsuri legale domnule ministru, pentru recuperarea prejudiciului de 37 milioane de euro de la FCSB, prejudiciu adus statului român în folosirea ilegală a mărcii Steaua, în schimb sunteţi indignat ca acestei echipe de «comună» nu i se permite să joace pe stadionul Steaua! 

Adică, FCSB prin avocaţii lui, solicită instanţei decăderea din drepturile conferite asupra patru mărci înregistrate la OSIM şi aflate în patrimoniului Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti şi al Statului român, au datorie la statul român şi la clubul Sportiv al Armatei Steaua București 37 milioane de euro, şi dumneavoastră domnule ministru doriţi să fim prieteni cu ei? 

Eventual să le dăm şi palmaresul cadou pentru care suntem în litigiu? Asta vreţi? Noi nu!”, a mai precizat Florin Talpan, conform sursei citate anterior. 

VIDEO. Gigi Becali anunță ce se va întâmpla cu FCSB: „Când mor, la revedere! O iau Talpan și Pițurcă”

Citește și: 

Cât costă și de unde pot fi cumpărate biletele la derby-ul CSA Steaua - Dinamo

„Ai văzut că știi?” » Dan Petrescu, în asentiment cu reportera înainte de CFR - FCSB: „Ne-au costat 4 puncte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  10 Aprilie 2023, 16:00

***. manipulati de niste comunisti ... minte saraca ... asta inseamna comunitatea csa .....tot aud pe astia ca vezi domne toate echipele sunt sprijinite din bani publici .... In loc sa ii dam afara ... ei vor ca ministerul sanatatii sa faca fotbal .. avem 2 anomalii imense .. csa si militienii .. da militia noi nu avem polulitie .. noi avem gusa aia mare sprijinita direct pe burtoi si un *** .. asta este militianul roman .. dar lasa ca avem echipa de fotbal :)) armata ? Serios armata ? Ce armata avem noi ? Disperata de Talpan care tipa ca in telenovele... bravoo Romani !! Cantati imnul Romaniei .. va caracterizeaza ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  10 Aprilie 2023, 11:18
Postat de 10Klaudiu pe 09 Aprilie 2023, 12:46

CSA=STEAUA. Milioane de fani romani cunosc acest adevar.

Sa fie asa mare numarul prostilor?

abavati
abavati  •  09 Aprilie 2023, 17:49
Postat de Hotdobitok pe 09 Aprilie 2023, 11:35

Steaua inseamna armata, nu branza !

iar CSA nu inseamna armata - e la fel ca ansamblul folcloric al armatei, ca galeria de arta de la Romarta sau ca fanfara armatei. daca-i dau lui Talpan, D-ne fereste! - un pistol la trageri trebuie sa ibe la fata locului si un ortoped

Vezi toate comentariile (53)
Comentează