FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA BUCUREȘTI

Talpan susține că generalii care i-au dat Steaua lui Becali se află încă în funcții: „Dacă se dau cocoşi la mine, îi fac praf!”

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București
Florin Talpan, jurist CSA Steaua București

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 15:24 / Actualizat joi, 18 mai 2023 18:58

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, a dezvăluit că generalii care i-au dat Steaua lui Gigi Becali, în anul 2003, sunt încă în funcție în cadrul Ministerul Apărării Naționale și că aceștia trebuie să răspundă pentru situația în care se află roș-albaștrii în prezent. 

Oficialul „militarilor” a spus că generalii ar trebui să-i mulțumească acestuia pentru faptul că a adus înapoi în Ghencea numele, brandul și pamaresul de la FCSB și că, dacă ei vor încerca să ia atitudine, acesta îi va face „praf”. 

Povestea extraordinară a lui Bernardo Silva, jucătorul pentru care Pep Guardiola și-a încălcat regula la Manchester City: „Îi spun doar «OK»”
MANCHESTER CITY
Povestea extraordinară a lui Bernardo Silva, jucătorul pentru care Pep Guardiola și-a încălcat regula la Manchester City: „Îi spun doar «OK»”

Florin Talpan, juristul Stelei: „Generalii care i-au dat Steaua lui Gigi Becali trebuie să răspundă”

Unii aşa-zişi ofiţeri din armata asta trebuie să răspundă pentru ce s-a întâmplat și pentru că se creează în continuare această bătaie de joc, dar și pentru că au împărțit suporterii. Eu, dacă aș putea, aș lua măsuri împotriva oamenilor vinovați. Și Gigi Becali e vinovat, pe lângă cei din minister. 

Unele persoane care au greșit încă sunt în funcție. Cum să mă subordonez acestor oameni? Niciodată nu mă voi subordona oamenilor incompetenţi, iar dacă vor veni să se dea cocoşi la mine nu au şanse de izbândă, că-i fac praf. Vreau să fiu respectat pentru ce am făcut. Dacă au greşit, să-şi vadă de treaba lor.

Atât vreau să le zic: apreciați-mă. v-a trecut glonţul pe deasupra capului şi voi, prin inconştienţa voastră, aţi făcut rău suporterilor”, a declarat Florin Talpan, la Sport Total FM.

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București: „Unii suporteri îmi ziceau că nu mai știau care era Steaua în 2003”

„«Eu nu mai știam care este Steaua în 2003», asta îmi ziceau suporterii. Eu am ajuns la Steaua, îmi doream să mă duc la un meci și îi cerusem comandantului clubului un bilet. Mi-a zis: «Stai, că trebuie să mergem la Becali». Practic, eu nu mă puteam duce în casa mea, care era trecută ca bază în regulamentul intern al clubului.

Dacă nu eram eu în 2003 totul era pierdut. Atunci când s-a predat către Becali ce s-a predat, eu am fost foarte precaut și atent. Este semnătura mea acolo, dar am fost foarte atent. 

I-am scos dintr-un mare necaz. Reprezentanții Armatei ar trebui să fie recunoscători pentru ce am făcut”, a precizat Florin Talpan, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Gigi Becali anunță ce se va întâmpla cu FCSB: „Când mor, la revedere! O iau Talpan și Pițurcă”

Citește și: 

Florin Talpan i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița. Două nume rostite pentru banca Stelei: „Au scris istorie!”

Lăcătuș îl face praf pe Talpan: „Regretabil! Nu-mi doresc să fie general!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  19 Mai 2023, 16:51
Postat de tictictic pe 19 Mai 2023, 00:57

Nenea janta, eu lucrez cu materialul clientului. Vrei sa-ti citez postarile in care afirmai ca tatal tau s-a parapadit in urma cu multi ani (Dumnezeu sa-l ierte!) si ca tu, astazi, la varsta de 50 de ani locuiesti singur alaturi de mama ta batrana, fara o familie proprie??? Vrei neaparat sa-ti devoalez aici impostura? Ca esti salariat la stat, bugetar, si unde??? Altfel, te asigur ca eu nu caut simpatii pe forumuri... eu pot fi prieten cu toata lumea, pentru ca-i iubesc pe toti indiferent din ce categorii sociale, intelectuale, profesionale sau materiale fac parte, indiferent de ce si cum gandesc, indiferent ca am conceptii sau pareri contrare lor, pentru ca asa am fost educat in familie si in scoala; tu insa atragi ura, fie din frustrarile copilariei, fie din micimea sau lipsa sentimentelor, fie din educatie... traiesti in ura, te hranesti cu ura, viata ta e o ura continua... la ce te astepti sa primesti in schimb?!? Esti jalnic si demn de mila!

Tataie, nu ca vreau, INSIST!!! :-))) Aștept cu interes! :-)))

inshallah
inshallah  •  19 Mai 2023, 16:04

Nu il da nimeni afara. Ca il angajeaza ciobanul ocnas pe 5 mii de ieuro pe luna si le ia numele, palmaresul si emblema inapoi alora de la csa

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  19 Mai 2023, 15:11
Postat de Costco pe 19 Mai 2023, 01:47

Talpan a recunoscut ca au dat Steaua. A zis ca generalii, cei care au dat Steaua, sint inca in functi. Deci a recunoscut ca au dat Steaua.

"Logica" din aceasta zicere e specifica puscariasilor specializati in "alba-neagra" :)) DE FAPT Talpan a declarat: "„Unii aşa-zişi ofiţeri din armata asta trebuie să răspundă pentru ce s-a întâmplat și pentru că se creează în continuare această bătaie de joc, dar și pentru că au împărțit suporterii. Eu, dacă aș putea, aș lua măsuri împotriva oamenilor vinovați. Și Gigi Becali e vinovat, pe lângă cei din minister. " TITLUL ACESTUI ARTICOL E UN FAKE-NEWS. Talpan NU a declarat ca i-ar fi dat cineva Steaua ciobanului.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează
Close