FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAȚII

Fostul jucător de la FCSB a semnat în Liga 2 și declară: „Profesorul Pustai a avut un rol important”

Alexandru Buziuc (dreapta)/ foto Imago Images
Alexandru Buziuc (dreapta)/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 13:49 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 14:33

Alexandru Buziuc (29 de ani), fostul atacant de la FCSB și CSA Steaua, a semnat cu Ceahlăul și declară că a luat decizia datorită lui Cristi Pustai, antrenorul echipei din Piatra Neamț.

Buziuc a plecat de la Steaua în iarnă și a semnat cu o altă echipă de Liga 2. El declară că s-a adaptat perfect la Ceahlăul și că a mai fost dorit de Foresta Suceava, din Liga 3.

Dezvăluire din interiorul FRF: „Chivu a fost ofertat” + „El nu mai e român”
DECLARAȚII
Dezvăluire din interiorul FRF: „Chivu a fost ofertat” + „El nu mai e român”

Ceahlăul joacă primul meci al anului pe 24 februarie, împotriva Concordiei Chiajna. Echipa lui Pustai e pe locul 9, cu 22 de puncte, dar speră la promovare.

Alexandru Buziuc: „Un rol important în alegerea Ceahlăului a fost profesorul Cristi Pustai”

„Am ales Ceahlăul pentru că am fost dorit aici. Am avut o discuție și ne-am înțeles rapid. Un rol important în decizia mea a avut și profesorul Cristian Pustai, cu care am mai lucrat. Și dânsul a contat. L-am mai avut antrenor, ne cunoșteam, am avut o discuție înainte și a contat acest lucru. M-am integrat foarte bine aici, nu au fost probleme. 

Băieții m-au primit super bine, cu unii dintre ei am mai jucat, îi cunosc pe majoritatea. E un grup foarte frumos. Știu că am mai fost dorit de Foresta, dar era foarte greu să ajung acolo. Nu puteam să plec de la o echipă care trage la promovarea în prima ligă, la Liga a 3-a

Clar că îmi doresc să ajung din nou în prima ligă. Acolo își dorește și clubul să ajungă. În primul rând obiectivul este să prindem play-off-ul, după care vom lupta pentru șansa noastră de a promova. Ținând cont că echipa a avut evoluții foarte bune în tur, eu cred că avem șansa noastră la play-off și vom lupta pentru ea. 

De asta am venit. Iar după, obiectivul este să promovăm. Chiar au jucat foarte bine băieții în prima parte a campionatului, au pierdut unele puncte nemeritat și cred că dacă reglăm unele chestii care nu au mers în tur avem o șansă foarte bună de a ajunge în primele șase”, a declarat Buziuc, potrivit Liga 2.ro.

VIDEO. Nana Falemi: „Tavi Popescu e în groapă. Antrenorii trebuie să-l ia deoparte”

Citește și:

Management „zombie” la clubul din Liga 2 » Mitraliați din toate părțile cu memorii și procese
LITIGII
Management „zombie” la clubul din Liga 2 » Mitraliați din toate părțile cu memorii și procese
Liderul din Liga a 2-a s-a întărit cu un fotbalist care are în CV două promovări în Superliga
MERCATO
Liderul din Liga a 2-a s-a întărit cu un fotbalist care are în CV două promovări în Superliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nikomunie
nikomunie  •  25 Ianuarie 2024, 15:05

Clasamentul ligii 2 arata ca o gluma fara sens.echipele de pe locurile 1-2 fara drept de promovare ,locul 13 Ła o singura victorie de locul 6 ,echipa de pe 16 e Ła 8 puncte de locul 18 si tot la 8 de locul 4.plus ca Daca csa termina in primele 6 atunci 3 echipe se vor lupta pentru 4 locuri in playoff(doi promovare directa,doi Ła baraj).e de ras sau mai degraba de plans?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează