FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

FOTO 5.000 de fani și victorie clară » Nebunie la primul meci al Rapidului în liga secundă, 3-0 cu CS Balotești

Fanii rapidiști s-au îngrămădit la meciul de ieri dimineață +5   FOTO
Fanii rapidiști s-au îngrămădit la meciul de ieri dimineață

Articol de , - Publicat duminica, 30 august 2015 00:00

Golurile lui Iulian Popa și Tudoran au adus succesul giuleștenilor în fața propriilor fani, printre care și Săpunaru, Pancu, Rada sau Dani Coman.

Giuleștiul a revenit în liga secundă cu o asistență mult peste media Ligii 1 de anul acesta. 5.000 de spectatori! Care, după ce s-au înghesuit la o singură coadă, i-au salutat cum se cuvine pe "veteranii" din tribune.

Săpunaru, Pancu, Marian Rada sau Dani Coman le-au răspuns suporterilor, însă l-au ignorat pe principalul finanțator al echipei, Valerii Moraru. Basarabeanul a fost prezent la partidă alături de fiul său.

Două Popa, gol de la o speranță

Pe teren, pe o căldură de nedescris, mixul inedit a funcționat perfect. Iar Iulian Popa, sosit de la Oțelul în intersezon, a marcat primul gol al actualei ediții de "B" în chiar minutul trei. A dublat avantajul pe finalul reprizei, pentru ca Tudoran, un tînăr talentat sosit de la Academia Hagi, 19 ani, să stabilească scorul final.

Totuși, și adversarul a fost unul modest. Baloteștiul, una dintre formațiile ce vor trage cu dinții să evite unicul loc retrogradabil direct. Cu Stelian Stancu și Bogdan Pătrașcu, o generație trecută, titulari.

Etapa viitoare, Rapidul joacă în deplasare, contra Farului, într-un derby al Seriei B1.

Investitor italian?

La meciul Rapidului de deschidere  din sezonului 2015-2016 a Ligii a 2-a a participat şi directorul de dezvoltare al lui AC Milan. Acesta a venit la stadion împreună cu patronul giuleştenilor, Valerii Moraru, şi soţia acestuia, alături de care a urmărit întreaga partidă a alb-vişiniilor. Apropiaţii susţin că italianul poate fi un posibil investitor al clubului.

Iar dezorganizare în Giuleşti

Ieri, înainte cu o oră de începerea meciului dintre Rapid şi CS Baloteşti, oamenii se îngrămădeau la Stadionul Giuleşti pentru a-şi putea cumpăra tichet de acces. Organizarea nu se aştepta la un număr atît de mare de suporteri, astfel că au avut deschisă o singură casă de bilete. La partidă au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, iar preţul tichetelor a fost cuprins între 12 lei la peluză şi 120 la tribuna oficială.

Rapid - CS Baloteşti 3-0

Au marcat: I. Popa (3, 42), Tudoran (47)

Rapid: I. Manea - N. Vasile, Robuste, Avrămia, Josl - Moke, Trandu - I. Popa, Luque (61 M. Martin), Tudoran (79 G. Ganea) - N'Koyi (71 Embalo). Antrenor: Dan Alexa

CS Baloteşti: Fulga -  St. Stancu (89 Lupaşcu) , Flămînzeanu, Marciuc, M. Florea - Pătraşcu - Tofan (46 Gojnea), Butică, I. Sandu, Cl. Herea (63D. Popa) - Bîtfoi. Antrenor: Stelian Stancu

CELE MAI FIERBINȚI ȘTIRI ALE LIGII SECUNDE

Dorohoiul s-a retras

Ceea ce Gazeta a anunțat încă de la începutul săptămînii, cînd atrăgea atenția că singurul jucător din lotul echipei este fiul finanțatorului, Dante Mihalachi, s-a întîmplat ieri. Meciul dintre FCM Dorohoi și ACS Berceni nu s-a disputat. "Echipa a anunțat încă de marți că se va retrage din campionat", a precizat și Federația Română de Fotbal.

Italienii, întoarcere spectaculoasă

FC Caransebeș, echipă antrenată de italianul Giovanni Pisano, fost la CS Balotești, are în lot și în staff, de la începutul lunii august, o mulțime de fotbaliști din "Cizmă". Iar primul marcator al echipei din acest sezon a fost tot un italian, Antonio Stelitano, 27 de ani, trecut și pe la Parma. Caransebeșul a fost condusă cu 0-1 și a marcat trei goluri în doar 12 minute!

Legendele au deschis sezonul

Cel mai sonor meci al etapei s-a jucat la Arad. Favoriți la promovare, ardelenii de la Gaz Metan au învins UTA cu 2-1. Jocul a fost deschis de un moment emoționant: lovitura de start a fost dată de cuplul Christos Metskas - Gabor Biro. Grecul, în vîrstă de 80 de ani, primul stranier sosit în România după instaurarea comunismului, al doilea - fotbalist cu peste 300 de meciuri în L1 la UTA!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
zecs93
zecs93  •  07 Septembrie 2015, 20:17

RESPECT RAPID !!!

supereduardo10
supereduardo10  •  31 August 2015, 13:13

nu mai injurati defuncta steaua va rog eu mult ca de morti trebuie sa spui numa de bine zice o vorba batraneasca... :))

magura
magura  •  31 August 2015, 12:01
Postat de bravia1 pe 30 August 2015, 10:36

Rapid mai exista?

Va exista in continuare, pe cand fcsb... E PE DUCA!!! :)))))))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează