FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - MIOVENI

FOTO Atenție, imagini de groază de la Ploiești! Un fotbalist s-a prăbușit pe teren plin de sânge

Captură Digi Sport +5   FOTO
Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 20:34

Partida dintre Petrolul și CS Mioveni a oferit un moment horror în minutul 21, când Andrei Trașcu (fotbalist al oaspeților) s-a ciocnit cu Andrei Chindriș la un duel la cap.

Acesta din urmă l-a lovit în figură pe fotbalistul argeșenilor, care s-a prăbușit pe gazon, plin de sânge pe figură.

"Dumnezeule! Dumnezeule! Îi sparge fața, pur și simplu!", a fost reacția comentatorului Ionuț Angheluță. Trașcu era întins pe gazon, plin de sânge, în timp ce Chindriș și-a spart și el capul, însă s-a dus pe propriile picioare la margine pentru a fi îngrijit de medici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
robotzel
robotzel  •  17 Octombrie 2018, 21:31

Petrolul Strike again!

martinpen
martinpen  •  17 Octombrie 2018, 21:30

Ionut Angheluta ar trebui interzis sa comenteze. Habar nu are de regulament, sustinea o data ca e hent, pentru ca l-a lovit mingea in mana pe un jucator... Iar regulamentul e clar : hent este cand jucatorul loveste IN MOD VOIT mingea cu mana, nu invers... In plus, stilul de comentariu, pro fcsb il face antipatic, mai ales cand un jucator de la fcsb face vreun penalty, iar el cauta sa "il scoata" spunand ca nici nu l-a atins, desi imaginile arata contrariul. Cuvantul potrivit pentru Angheluta e penibil.

2307590585937585
Dmp Sport  •  17 Octombrie 2018, 21:09

delovit sau lovit dar,nimc despre min scor ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează