LIGA 2  ·  CORONAVIRUS

FOTO Fanii timișoreni, gest superb în plină pandemie de coronavirus: „Este de ajuns să ne sunați”

Articol de — Joi, 12 Martie, 20:20

Suporterii Politehnicii Timișoara, ocupanta locului 11 în Liga 2, au sărit în ajutorul persoanelor vulnerabile în fața coronavirusului.

România a depășit 50 de cazuri confirmate de Coronavirus, iar temerile sunt din ce în ce mai mari. Cozile la magazine și farmacii sunt interminabile, iar bătrânii sunt expuși. Supoterii echipei de fotbal din Timișoara s-au inspirat dintr-o inițiativă a locuitorilor dn Varșovia, capitala Poloniei, și sunt dispuși să ajute, fără niciun beneficiu.

Aceștia au tipărit sute de afișe pe care le-au lipit în blocuri și care conțineau mesajul: „Dacă vă este teamă de coronavirus și aveți nevoie de ajutor, putem merge la cumpărături sau la farmacie în locul dumneavoastră. Este de ajuns să ne sunați”.

Pauză pentru Poli 

Poli Timișoara ar fi trebuit să joace sâmbătă, de la 15:00, pe teren propriu, cu Turris. Partida a fost amânată din cauza epidemiei de coronavirus. FRF a anunțat astăzi că toate evenimentele sunt suspendate până la finalul lunii martie. 

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 

5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 

6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1