FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC 2002 VASLUI - ATLETICO VASLUI 0-4 (0-1)

FOTO Mai buni! » FC 2002 Vaslui nu ţine pasul cu favorita la cîştigarea campionatului judeţean, Atletico Vaslui

Articol de - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 14:22

Continuatoarea lui Sporting Club, FC 2002 Vaslui nu a reuşit să ţină ritmul cu favorita la cîştigarea campionatului judeţean, Atletico Vaslui, recunoscîndu-se învinsă cu scorul de 0-4 (0-1).

Atletico Vaslui şi-a respectat statutul de favorită la cîştigarea campionatului, impunîndu-se fără probleme în faţa echipei FC 2002 Vaslui, continuatoarea lui Sporting Club. Liderul la zi în seria Nord a avut nevoie de o jumătate de oră pentru a face diferenţa în joc, ambele formaţii tatonîndu-se la mijlocul terenului, fără prea multe faze de poartă. Cu toate acestea, jocul a fost unul alert, peste ceea ce înseamnă liga a patra. Şi spectacolul în tribuna improvizată de la terenul de antrenament din Vaslui a fost de bună calitate. Peste 500 de vasluieni au ţinut să vadă meciul, iar galeria galben-verde şi-a făcut simţită prezenţa pe toată durata întîlnirii.

Scorul a fost deschis de Gabriel Crăciun, jucător care a evoluat în Liga I, la FC Argeş Piteşti şi Gaz Metan Mediaş, iar pentru Petrolul Ploieşti a bifat mai multe prezenţe în liga secundă. El este antrenor-jucător la Atletico Vaslui.

În partea a doua, Ţabără, de două ori, şi Bolboceanu au punctat pentru 4-0, rezultat ce o menţine pe Atletico pe prima poziţie, cu maxim de puncte şi 11-1 golaveraj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ertyuiop
ertyuiop  •  29 Septembrie 2014, 11:54

FC2002Vaslui e continuatoarea lui SC Vaslui care e continuatoare echipei Victoria Galati.......mergeti valuieni cu Atletico Vaslui daca e a voastra 100% chiar daca Atletico suna ca naiba, cautati ceva local care sa va reprezinte!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Septembrie 2014, 03:07
Postat de unico_biancorossi pe 28 Septembrie 2014, 16:51

un articol care ma entuziasmeaza..))

ps - chiar nu s-a desfiintat mizeria porumbeasca ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Septembrie 2014, 16:51

un articol care ma entuziasmeaza..))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează