FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

FOTO Mutu şi Marţian au preluat Aradul! » Cu ce buget atacă promovarea

Adrian Marțian (stînga) alături de  Giovani Catanzariti
Adrian Marțian (stînga) alături de Giovani Catanzariti

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 20:18

"Briliantul" va fi deocamdată consilier administrativ, iar partenerul său de afaceri va gestiona clubul. Obiectiv: promovarea imediată

Aşa cum Gazeta a anunţat la începutul săptămînii, UTA intră în dinastia Adrian & Adrian! Omul de afaceri Adrian Marţian a bătut azi palma cu patronul clubului arădean, Giovani Catanzariti, pentru preluarea echipei: "Ne-am înţeles asupra tuturor detaliilor, mai rămîn doar de semnat actele. «Fratele» meu Mutu va fi alături de mine, să spunem în calitate de consilier administrativ, în acest moment".

"Bătrîna Doamnă" va avea la dispoziţie un buget de 500.000 de euro în acest retur pentru a forţa promovarea în prima ligă. "Vom face cîteva achiziţii pentru a întări lotul, iar în cantonament se va pleca în Antalya. Vom veni la zi cu toate datoriile", a punctat Marţian.

UTA se află pe locul 5 în seria a doua după prima parte a campionatului, avînd 17 puncte, cu 9 mai puţin decît Poli Timişoara, aflată pe poziţia secundă, promovabilă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
stadionmircealuca
stadionmircealuca  •  09 Februarie 2013, 13:33

E mare pacat ca astfel de specimene ajung sa puna mana pe echipe gen UTA, asta e un neica nimeni, un infractor marunt, nici sa lege doua fraze nu-i in stare, gargara aia cu mutu a bagat-o si in vara cand vroia sa preia Universitatea. Fanii echipei din Arad se pot informa foarte usor despre acest parazit, trebuie doar sa vrea.

muensteraner67
muensteraner67  •  09 Februarie 2013, 12:20

UTA salvataa de MARTIENI! LOOOOOL

craioveanu91
craioveanu91  •  09 Februarie 2013, 11:59

respect uta

Vezi toate comentariile (37)
Comentează