FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

FOTO Rapidiștii au sărbătorit locul 1 în centrul Bucureștiului » Moraru a dezvăluit de ce nu mai vine la meciurile giuleștenilor

Articol de - Publicat marti, 01 decembrie 2015 15:44

Rapidul a încheiat anul 2015 pe primul loc în liga secundă, seria 1, după ce a învins ieri pe Gloria Buzău, scor 4-0. Giuleștenii au sărbătorit la o cafenea în centrul Capitalei.

La localul Bavardage Delice Macaron din Dorobanți s-au aflat, pe lîngă jucătorii Rapidului, și oficialii echipei. Dacă la meciuri n-a mai apărut în ultima vreme, Valerii Moraru a ținut să fie alături de giuleșteni la sărbătoarea acestora.

"Nu am mai venit la meciuri pentru că nu am vrut să aduc ghinion. Sînt mulțumit de parcursul echipei, dar se vede că mai avem mult de muncit. Vrem să mai aducem vreo 6 jucători dintre care 2 atacanți. Nu am putut lăsa echipa într-o situație atît de grea. Pentru a ieși din insolvență mai sînt multe dosare de rezolvat", a spus Moraru.

...despre o revenire a lui Copos la Rapid: "Știu sigur că domnul Copos nu vrea să mai revină în fotbal, dar dacă cineva ar vrea să vină la Rapid ușile sînt deschise. Pînă în data de 20 decembrie vom avea salariile la zi"

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, recunoaște că echipa nu stă prea bine cu banii: "Situația financiară nu e extraordinară, dar se fac eforturi. Noi încercăm să ajungem în Liga 1 pentru a primi și banii din drepturile TV. În acest moment sîntem într-o zonă liniștită".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează