FOTBAL  »  LIGA 2  »  VASLUI

FOTO Revenire stîngace a Vasluiului în fotbalul mare » A fost învinsă la scor de o echipă din Liga a 2-a

Articol de - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 17:49

Vasluiul a revenit în lumea bună a fotbalului românesc cu o înfrîngere de proporţii, pierzînd disputa cu reprezentanta ligii secunde, SC Bacău, scor 0-8 (0-5).


2015 este anul relansării fotbalului din Vaslui. Atletico, echipă înfiinţată anul trecut, are ambiţii mari, având ca obiectiv promovarea în liga a treia.

Deocamdată, formaţia vasluiană este în grafic, fiind lidera seriei Nord din campionatul judeţean. Pentru a performa, Atletico şi-a propus să-şi măsoare forţele cu o serie de echipe din eşaloanele superioare. Primul pas a fost făcut în faţa ocupantei locului 6 din liga a doua, seria I, SC Bacău. Formaţia antrenată de Cristi Popovici a făcut instrucţie cu vasluienii, administrându-le un usturător scor, 8-0 (5-0).

„Am dorit să le arătăm băieţilor unde suntem în prezent, fiindcă meciurile din liga a patra sunt de un nivel modest şi era destul de greu să ne dăm seama de valoarea noastră. Am văzut că mai avem mult de muncă pentru a forma o echipă competitivă. Vom mai disputa asemenea amicale, pentru că doar aşa putem căpăta experienţă competiţională”, a spus Costinel Botez, directorul sportiv al Atletico Vaslui.De la vasluieni, doar antrenorul-jucător Gabi Crăciun are experienţă, evoluând în prima ligă, la Gaz Metan Mediaş. Restul jucătorilor sunt tineri de perspectivă, unii având câteva minute jucate în Liga I, cu FC Vaslui.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close