FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS

FOTO Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Ștefan Bărboianu, accidentare teribilă în Turris - Metaloglobus 2-2

Ștefan Bărboianu (32 de ani), fundașul celor de la Turris Turnu Măgurele, a rămas cu o rană serioasă după remiza obținută cu Metaloglobus, scor 2-2. +1   FOTO
Ștefan Bărboianu (32 de ani), fundașul celor de la Turris Turnu Măgurele, a rămas cu o rană serioasă după remiza obținută cu Metaloglobus, scor 2-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 18:44 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 19:29

Ștefan Bărboianu (32 de ani), fundașul celor de la Turris Turnu Măgurele, a rămas cu o rană serioasă după remiza cu Metaloglobus, scor 2-2. 

Ștefan Bărboianu a ratat promovarea cu Petrolul și a ales să o atace din nou în acest sezon, dar cu Turris. Începutul nu e unul ideal. Formația lui Lincar a obținut un singur punct din partidele cu Slobozia și Metaloglobus, iar fundașul dreapta a suferit o accidentare extrem de urâtă. În minutul 19, Bărboianu a fost faultat dur de Andrei Sava și a rămas cu o plagă deschisă deasupra gleznei. Adversarul a fost eliminat.

Turris acuză duritatea oaspeților

„ATENTIEIMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Înțelegem că toți sunt motivați să demonstreze în meciurile directe că sunt mai buni decât noi, dar totul până la o limită... Fair-play, mai mult bun simț”, au scris cei de la Turris pe contul oficial de facebook.

După meci, Bărboianu și-a liniștit apropiații: „Competiția e bună, dar cu toții trebuie să ajungem sănătoși acasă la familiile noastre! Mulțumesc lui Dumnezeu că nu este grav! Mulțumesc tuturor pentru mesaje și sprijinul acordat!”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

VIDEO+FOTO Rapid - Pandurii » Al doilea gol al meciului a venit după o gafă a portarului Drăghia!

Petrolul Ploiești, transferuri pe bandă rulantă! Un fotbalist crescut de Atletico Madrid a semnat cu „Lupii galbeni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează