FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - PANDURII

VIDEO+FOTO Rapid - Pandurii » Al doilea gol al meciului a venit după o gafă a portarului Drăghia!

Sebastian Velcotă, după ce a marcat golul de 1-1 în Rapid - Pandurii Tg. Jiu // foto: captură Telekom Sport +7   FOTO
Sebastian Velcotă, după ce a marcat golul de 1-1 în Rapid - Pandurii Tg. Jiu // foto: captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 18:28 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 18:36

Prima repriză a meciului dintre Rapid și Pandurii Tg. Jiu a fost intensă, ambele echipe reușind să marcheze câte un gol.

Urmărește meciurile din etapa #2 a Ligii 2 AICI!

Giuleștenii au deschis scorul prin Ștefan Pănoiu în minutul 28, care a înscris din interiorul careului de 16 metri, printr-un șut puternic la colțul lung. Alb-vișinii s-au aflat în avantaj doar 5 minute. Portarul Virgil Drăghia (30 de ani) a fost antagonistul unei faze care l-a avut în prim-plan pe Sebastian Velcotă (22), atacantul lui Pandurii. 

Velcotă a scăpat de marcajul adversarilor și a trimis mingea cu capul, însă destul de slab, exact pe direcția lui Drăghia. Portarul Rapidului a intervenit moale, iar mingea a intrat în poartă, spre dezamăgirea giuleștenilor.

+3 FOTO
  • foto: capturi Digi Sport & TV Telekom Sport

VIDEO cu golul aici

Scorul la care cele două echipe au intrat la cabine a fost 1-1.

Alte știri din Liga 2:

Petrolul Ploiești, transferuri pe bandă rulantă! Un fotbalist crescut de Atletico Madrid a semnat cu „Lupii galbeni”

Gabi Tamaș, detalii HORROR despre accidentare: „Mi-a trosnit piciorul înăuntru!” + anunț incredibil: „Luni vreau să joc, înainte de operație”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
658095951472885
Murgu Cristian  •  05 Septembrie 2020, 20:42

...domnule Iencsi,daca dv.santeti multumit de jucatorii pe care ii pregatiti,eu nu pot film multumit de un antrenor cu o asemenea viziune(chair daca sunt un nimeni)asa ca va rog ,pentru cartea dv. de vizita sa lasati pe altul!

658095951472885
Murgu Cristian  •  05 Septembrie 2020, 20:41

...domnule Iencsi,daca dv.santeti multumit de jucatorii pe care ii pregatiti,eu nu pot film multumit de un antrenor cu o asemenea viziune(chair daca sunt un nimeni)asa ca va rog ,pentru cartea dv. de vizita sa lasati pe altul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează