FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

FOTO + VIDEO Încă un stadion modern în România » Primăria a prezentat azi conceptul de modernizare

FOTO: Turnul Sfatului.ro +1   FOTO
FOTO: Turnul Sfatului.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 16:23

Cum AFC Hermannstadt e din ce în ce mai aproape de promovare, municipalitatea din orașul de pe malul Cibinului intenționează să modernizeze cât mai repede stadionul vetust din Sibiu. 

Astăzi, Primăria Sibiu a prezentat consilierilor locali conceptul de modernizare al arenei, care ar urma să aibă 19.000 de locuri.

“Fiind vorba de o investiție mare, am dorit să vă prezentăm proiectul, să vedeți despre ce este vorba. Acum suntem doar la faza de studiu de fezabilitate, culorile pe care le veți vedea sunt doar orientative, prin proiectul tehnic se vor stabili detaliile.

Acum vom vorbi de formă, de locuri de parcare. Modernizarea stadionului este parte a Strategiei integrate de dezvoltare a municipiului Sibiu, pe care am votat-o în iulie anul trecut, deci ne ținem strict de ceea ce noi am votat că vrem să facem pentru orașul acesta", a declarat primarul Astrid Fodor, potrivit site-ului turnulsfatului.ro.

Amplul proces de modernizare se va derula în două etape și va costa în jur de 17 milioane de euro. Va presupune, în primă fază, reabilitarea tribunei oficiale, prelungirea tuneului de ieșire din teren, înlocuirea pistei de atletism și demolarea tribunelor construite direct pe pâmânt.

Nu s-a stabilit încă data la care lucrările de modernizare vor fi demarate. După modernizare, arena ar urma să aibă 19.000 de locuri, în întregime acoperite, dar și instalație de nocturnă.

"Din stadionul vechi rămâne mai nimic. Va rămâne doar actuala parte din față, care se va acoperi în cadrul noului proiect" Astrid Fodor, primar Sibiu


*FOTO: turnulsfatului.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
gabonne1982
gabonne1982  •  26 Martie 2018, 18:15
Postat de Sven DeGillio pe 26 Martie 2018, 17:40

Bine ca primariile construiesc stadioane. Pentru echipe de rasul Europei... Ati vazut vreo primarie care sa construiasca un spital?

Deja ati ajuns obsedati de construit spitale.N-o sa mai facem nimic in tara asta,doar spitale.O societate normala are nevoie de o gramada de lucruri in primul rand pentru oamenii sanatosi,ca sa nu ajunga bolnavi.Avem zeci de mii de copii care stau cu ochii in tablete si telefoane ca nu mai au baze sportive unde sa faca miscare,stiai asta ?! Stiai ca avem cea mai mare rata de obezitate din UE si cea mai mare rata de boli cardioavsculare ?! Multe dintre aceste afectiuni sunt cauzate de lipsa miscarii,de lipsa sportului,de statul excesiv la PC sau la birou.O baza sportiva si un stadion unde sa mai iesi din casa cu prietenii si sa te relaxezi la un meci de fotbal,ar trebui orice oras din Romania sa aiba

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Martie 2018, 11:38

Păcat ca are pista. Mai bine il făceau de 15k fără pistă. Cât despre ce discuta colegii mai jos, spitale vs stadioane - intr-adevăr, e trist ca nu se construiesc și spitale. Cred ca politicienii se gândesc “le dam pâine și circ fraierilor și ne Votează din nou”. In cazul de fata, fotbalul pe un stadion modern e sinonimul circului

anne1970_ar
anne1970_ar  •  26 Martie 2018, 23:54
Postat de lukasoil17 pe 26 Martie 2018, 21:33

pai cine l-au ales pe Al Bano...nu cimisorenii?

Din pacate ai dreptate, imi descarcam si eu oful :) Apropo, nu doresti o fantana muzicala, ceva palmieri, 2-3 vaporase . Iti mai dau si 10 lei daca il iei pe Al Bano, cum ii zici matali :)

Vezi toate comentariile (50)
Comentează