FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM RESITA - GAZ METAN 1-4

Furie

Articol de - Publicat luni, 10 martie 2008 00:00

Medieşeanul Boaru a perforat de două ori poarta Reşiţei, ajungînd la 15 goluri în acest sezon

Vîrful Claudiu Boaru s-a ţinut de cuvînt şi-a fost omul decisiv al meciului cu Reşiţa, o echipă adunată în pripă, după ce a ratat startul returului din pricina datoriilor.

"Am jucat mai bine decît în prima etapă. La Reşiţa, am marcat repede, apoi a urmat o perioadă în care am ratat cîteva ocazii. dar nici o clipă nu ne-a fost teamă de un eşec", a spus Boaru, arma letală a Gazului în acest campionat. În 19 etape, vîrful a marcat de 15 ori, ultimele două reuşite bifîndu-le la Reşiţa. "La primul gol, am luat faţa apărătorilor şi am înscris cu latul, la colţul lung, după o centrare de la 25 de metri, lateral dreapta. La golul doi a fost mai simplu, că a fost din penalty", a declarat jucătorul, care le-a dedicat golurile, marcate pe 8 martie, soţiei Alina, fetiţei Elena şi mamei, Maria. "A fost săptămîna femeilor. Le-am adus, un pic mai tîrziu, mărţişorul", a încheiat Boaru.


A renăscut
Ultimii doi ani au fost cu ghinion pentru atacantul Gego: accidentul de autocar din 2006 l-a scos din circuit mai bine de o jumătate de sezon, diagnosticul fiind atunci triplă fractură la umăr. Abia revenit, a suferit o accidentare teribilă, fractură de peroneu! După încă un an de pauză, Gego a jucat din nou, la Reşiţa, unde a şi reuşit să marcheze. "De acum încolo sper să îmi revin în formă", a declarat jucătorul.

Resemnat
Antrenorul Reşiţei, Dan Potocianu, a afirmat după meci că era imposibil să bată Gazul, deşi formaţia sa a ţinut pasul 60 de minute. "Nu poţi să faci mai mult cu o echipă încropită în cîteva zile", a declarat Potocianu, care a mizat pe 6 jucători mai vechi şi 5 fotbalişti aduşi de la juniori sau din liga a IV-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  10 Martie 2008, 08:44

urmeaza valcea bravo gazu

 •  10 Martie 2008, 01:18

Haide Gazu, Hai Baietii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează