FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Episod de pomină cu Gabi Tamaș: „Am jucat beat. I-am cerut antrenorului să mă lase două ore să-mi revin. Râdeau cei din tribună, râdeam și eu”

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 07:22 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 17:26

Invitat la GSP LIVE, Gabi Tamaș (39 de ani) a povestit o întâmplare de pomină petrecută în Israel. 

Fundașul de la Concordia Chiajna a dezvăluit că a jucat mahmur într-un meci, după ce a băut toată noaptea cu mai mulți prieteni. 

VIDEO Gabi Tamaș dezvăluie: „Am jucat beat în Israel”

- Ale tale umplu un capitol la capitolul “controverse” pe pagina de Wikipedia…Unde ai jucat mahmur? Ai zis că nu o să spui niciodată unde. 
- În Israel. Toată lumea mi-a spus că sunt suspendat, așa că am ieșit în oraș cu fanii. Dimineața, pe la 9, mă tot suna antrenorul. Eu vedeam că mă sună, mă sună. Eram avariat mai serios și am închis telefonul. În bloc cu mine mai stăteau doi colegi și antrenorul l-a sunat pe unul să-i spună să mă trezească, voia să vorbim. Am vorbit și mi-a zis: “Nu ești suspendat, poți să joci!”. I-am zis: “Domnule antrenor, sunt beat! M-am culcat o oră”. El: “Nu-i nimic. Și beat joci mai bine!”. I-am zis să mă lase două-trei ore.

- Ce-ai făcut în alea două-trei ore? 
- (Râde) Un duș. Nu pot să-ți spun, am tabieturile mele…Dar, uite, am băut multe lichide. După o noapte ești deshidratat. Am mâncat dulce, am băut lapte. Mai mâncam și murături, dar nu poți să mănânci murături în ziua meciului că faci pe tine. Am jucat așa. Nu m-am simțit rău. 

- Chiar nu simți nicio diferență? 
- Depinde. E vâna asta mincinoasă, că mulți au mai jucat și o știu. Te ține vreo 45 de minute, după care cazi. Dar dacă știi să-ți dozezi efortul, te ține tot meciul. Când m-au văzut cei din galerie au început să râdă. Am început și eu să râd. I-am spus antrenorului: “A fost prima și ultima oară când fac așa ceva!”. Doamne ferește, se întâmplă ceva. Nu poți să bei seara și să faci efort maximal, îți scade glicemia, poți să leșini pe teren. Că vii la un antrenament și mai tragi chiulul, e altceva. Dar la meci nu poți trage chiulul. Atunci am făcut-o și atât.

Citește și: 

Dezvăluirile lui Gabi Tamaș despre escapada din hotelul naționalei: „Am fost mai mulți la șpriț, dar doar eu și cu Mutu am fost excluși” + povestea neștiută a pumnilor dați și luați în Anglia
GSP LIVE
Dezvăluirile lui Gabi Tamaș despre escapada din hotelul naționalei: „Am fost mai mulți la șpriț, dar doar eu și cu Mutu am fost excluși” + povestea neștiută a pumnilor dați și luați în Anglia
Planul lui Gabi Tamaș după retragere » De ce nu se vede antrenor: „La ce e acum, îmi vine să-i iau pe tineri și să-i «mănânc»!”
GSP LIVE
Planul lui Gabi Tamaș după retragere » De ce nu se vede antrenor: „La ce e acum, îmi vine să-i iau pe tineri și să-i «mănânc»!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  27 Aprilie 2023, 20:20

Deci, de fapt, a fost mahmur, nu beat.

fairplayromania
fairplayromania  •  27 Aprilie 2023, 18:25

Frumos. Respect Tamaş . Sincer. Fotbalul se joacă din plăcere. În toată cariera de fotbalist, Tamaş nu a simulat " niciodată" un fault . Circarii din Liga 1 au de unde să înveţe ce inseamnă respectul de sine !

Moshu
Moshu  •  27 Aprilie 2023, 18:20

Spuneti-i si lui Naum ce-a zis antrenorul ala din Israel : "si beat joci mai bine"...probabil decit cel care ar fi trebuit sa-l inlocuiasca !! Deci,stimate domnule Naum,habar n-ai de sport in general si de fotbal in special !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează