FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONTROVERSĂ

VIDEO Gabi Tamaș, consternat de gestul lui Vali Lazăr: „E prea mult! Nu credeam că un jucător poate face așa ceva”

Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Articol de , - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 20:13 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 20:40

Gabriel Tamaș (39 de ani) a comentat gestul lui Valentin Lazăr (33) din weekend, când fotbalistul de al CS Păulești a aruncat două perechi de chiloți de damă în direcția antrenorului de la Dinamo, Ovidiu Burcă.

Conflictul dintre Ovidiu Burcă și fostul lui jucător de la Dinamo, Valentin Lazăr, acum la CS Păulești, a escaladat sâmbăta trecută, la finalul amicalului dintre cele două echipe.

Lazăr a aruncat două perechi de chiloți de damă, roz și mov, înspre banca lui Dinamo, și a strigat: „Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”

Ionuț Radu a fost prezentat la noua echipă + Primele cuvinte ale românului
FRANȚA
Ionuț Radu a fost prezentat la noua echipă + Primele cuvinte ale românului

Gabi Tamaș, despre gestul lui Vali Lazăr: „Prea mult pentru fotbal!”

Gabriel Tamaș, el însuși protagonist al unor episoade controversate de-a lungul anilor, s-a declarat surprins neplăcut de gestul lui Lazăr.

„M-a luat prin surprindere, nu credeam că un jucător de fotbal ar putea face așa ceva. Este prea mult pentru fotbal. E ca și cum nu ai respecta meseria!

Nu e vorba de gest, și pe mine m-au dat unii afară, m-au trimis nu știu unde, dar nu mi-aș putea permite să fac un astfel de gest. Treaba lui, să-și asume ce a făcut. Îmi pare rău pentru el, era un jucător bun”, a spus Tamaș astăzi, după amicalul echipei sale, Concordia Chiajna, cu Progresul Spartac.

Tamaș nu este străin de episoade controversate. De-a lungul carierei, a atras atenția de mai multe ori prin gesturi violente.

În 2013, Tamaș, sub influența alcoolului, a spart ușa de intrare într-un bloc. Dar aceasta nu a fost singura lui escapadă:

  • decembrie 2004: însoţit de câțiva prieteni, a-ntors pe dos un local din Poiana Braşov
  • octombrie 2008: în urma unei beţii, Gabi l-a sunat pe preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, la 6 dimineaţa şi l-a anunţat că se retrage din activitate
  • februarie 2009: revenit de la o acţiune a „naţionalei”, meci cu Croaţia, Gabi a băut în cantonamentul lui Dinamo din Antalya şi a chemat masorii în toiul nopţii
  • octombrie 2009: Tamaş, pe atunci la Dinamo, a băut până la 3 dimineaţa după un 1-1 cu Gloria Bistriţa şi a scandat împotriva lui Gigi Becali
  • iunie 2011: după 3-0 cu Bosnia, Tamaş a băut până dimineaţa şi a ratat turneul amical întreprins de tricolori în America de Sud
  • august 2011: înainte de meciul amical cu San Marino, Mutu şi Tamaş au fugit din cantonament direct într-un club de noapte. Au revenit la hotel abia dimineaţa! La primul antrenament de a doua zi, au fost aşteptaţi de Piţurcă, selecţionerul comunicându-le că sunt excluşi din lot.

Citește și: 

Povestea lui Andreas Ivan, românul care a debutat la 28 de ani în Bundesliga » Cuvinte de laudă de la antrenorul care l-a susținut mereu: „Nu poți greși cu el!”

A jucat 5 ani la Steaua și spune: „FCSB ar trebui lăsată în Ghencea. Poate și noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
thefirstman
thefirstman  •  25 Ianuarie 2023, 22:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn._.
Catalynn._.  •  25 Ianuarie 2023, 22:08
Postat de LeoSima pe 25 Ianuarie 2023, 20:36

Zise ala care-a spart scara blocului mort de beat

Așa e, însă gura păcătosului …

adrian.7
adrian.7  •  25 Ianuarie 2023, 20:55

Multe au fost permise pentru că tatăl lui Tamaș a fost timp de 8 ani responsabil cu postul de poliție Poiana Brașov. Știa multe, a văzut multe, a auzit multe

Vezi toate comentariile (4)
Comentează