FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Gabi Tamaș se implică la un club din Liga 2! L-a convins pe fostul dinamovist Maric să semneze

Mijlocașul croat Luka Maric (34 de ani), ultima dată la FC Argeș, va semna cu FC Brașov, după efectarea vizitei medicale.
Mijlocașul croat Luka Maric (34 de ani), ultima dată la FC Argeș, va semna cu FC Brașov, după efectarea vizitei medicale.

Articol de - Publicat sambata, 05 februarie 2022 17:29 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 18:50

Mijlocașul croat Luka Maric (34 de ani), ultima dată la FC Argeș, va semna cu FC Brașov, după efectuarea vizitei medicale.

FC Brașov, promovată la începutul stagiunii în liga secundă, începe anul 2022 de pe locul 16. A strâns doar 12 puncte, iar unicul obiectiv rămas este salvarea de la retrogradare. 

Set, Steaua! Roș-albaștrii reușesc o altă victorie impunătoare în amicale
AMICAL
Set, Steaua! Roș-albaștrii reușesc o altă victorie impunătoare în amicale

Președintele Ioan Mărginean a trecut la treabă și a rezolvat o mutare importantă. Luka Maric, mijlocaș central trecut pe la Dinamo sau FC Argeș, și-a dat acceptul să evolueze în liga secundă.

Luka Maric s-a înțeles cu FC Brașov

„Gabi Tamaș nu uită că e brașovean, ajutându-ne cu transferul lui Maric. Fotbalistul nu dorea să vină, dar a fost îndrumat și de către Tamaș. 

În schimb, Craiova ar fi vrut sa ii trimită la Brașov pe doi dintre tinerii de perspectivă ai echipei, Sala și Trică-Balaci, dar aceștia au refuzat”, a declarat loan Mărginean, președintele lui FC Brașov, la Metropola TV.

VIDEO Marian Neagu dezvăluie un incident bizar la Liga 2: „Nu ne-am mai dus la meci, eram neplătiți”

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

Victorie pentru Concordia Chiajna în primul amical din Antalya

Întăriri pentru Petrolul » „Lupii galbeni” au adus un fotbalist din Liga 1 și un internațional bosniac

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10219242956438847
TA Vi  •  05 Februarie 2022, 20:45

FC Brasov nu are nevoie de mercenari.....vrem fotbalisti din judet! De la Brasov au plecat in fotbalul mare Lacatus , Stangaciu, Parvu , Ghioane, Tamas,Surdu ,Buga,Isaila,Mateiu..si multi altii iar acum se aduc numai ciurucuri de jucatori! Nici Limoniu nu e brasovean...te rugam pleaca si lasa ne !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează