FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Cum și-au dat seama jucătorii unei echipe din Liga 1 că arbitrii unui amical erau români, deși aceștia se dădeau turci sau bulgari. Rolul lor era să trucheze meciurile pentru pariuri

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 12:53 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 13:02

Gabriel Vașvari (36 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, a povestit, în direct la GSP Live, cum a jucat în meciuri trucate, arbitrate de „centrali” români, care se dădeau drept unii străini. 

  • Context: În perioada 2016 / 2017, 3 arbitri activi și unul retras, toți români, s-au dat drept sloveni, turci sau bulgari și au luat decizii incredibile în meciuri amicale disputate de echipe românești în Cipru și Turcia!
  • Federbet, agenția mondială de monitorizare a pariurilor, a reclamat modificări nefirești ale cotelor la partide în care au evoluat Astra, CFR, Pandurii și Botoșani.
  • Arbitrii acelor jocuri au făcut praf acele partide: trei penaltyuri ratate de români și toate repetate de arbitri, într-o manieră neverosimilă.
  • Toate episoadele investigației făcute de către Gazeta Sporturilor, AICI
+3 FOTO

VIDEO. Gabriel Vașvari, detalii despre partidele trucate în care a evoluat: „Nici nu mi-am dat seama”

Gabriel Vașvari: „Arbitrul a fost înjurat și se vedea că parcă îl ține ceva să nu răspundă”

„Îmi aduc aminte de un meci jucat într-un cantonament. Eram la Botoșani atunci. Știu că a fost unul cu ceva nervi. La un moment dat, după ce stai în cantonamentele astea, se acumulează o stare de nervozitate. 

Răspunsul final al acționarului de la Rapid despre transferul lui Florinel Coman
RAPID
Răspunsul final al acționarului de la Rapid despre transferul lui Florinel Coman

Arbitrul lua niște decizii și noi l-am înjurat. Nu zicea nimic, dar parcă se vedea că se uită puțin ciudat. Se vedea că înțelege. 

Noi știam că e arbitru străin. A fost înjurat și se vedea că parcă îl ține ceva să nu raspundă”, a relatat Gabriel Vașvari, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

În cariera de jucător, Gabriel Vașvari a evoluat la Armătura Zalău, FC Botoșani, ACS Poli Timișoara, Sepsi Sf. Gheorghe și Poli Iași. 

Citește și:

Adrian Mititelu, dispus să îi vândă încă un jucător lui Becali: „De ce să nu-l dau?”

Basarab Panduru i-a găsit antrenor lui Mihai Rotaru: „De ce să cauți altul? Tot la el ajungi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  14 Decembrie 2022, 07:27

Ati mai analizat situatia si anul trecut, mi se pare. Nu aveti subiecte? Parca sunteti "stirile ProTV / Antena" - cum vine luna noiembrie, se reincalzeste ciorba cu "ce trebuie sa faci pentru iarna".

Catalynn..
Catalynn..  •  13 Decembrie 2022, 23:28
Postat de Averroes pe 13 Decembrie 2022, 21:42

***

Și aici ai suferit!? :-)))

Averroes
Averroes  •  13 Decembrie 2022, 21:42
Postat de Catalynn.. pe 13 Decembrie 2022, 13:11

Hai mă, exact cum ii “detectam” toți pe conaționali pe unde oriunde am fi. Cati nu am trăit episoade gen: faci escala la Schiphol, trec pe lângă tine sute de oameni, însă ochii îți cad pe unii și zici: ăștia sigur sunt romani (și nu cu 2r!) ! Apoi ii vezi câteva minute mai târziu ca așteaptă avionul de București la câteva scaune depărtare. :-)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează