GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  PREMIU

Investigația GSP despre arbitrii deghizați din meciurile trucate în Cipru și Antalya, pe lista celor mai bune articole ale anului!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 21:13

Primul episod din investigația GSP despre arbitrii deghizați din meciurile trucate în Cipru și Antalya a fost desemnat de platforma de media alternativă dedicată fotbalului goaldentimes.org pe lista celor mai bune articole ale anului, WordBall Winners 2017, la categoria "Best of Contemporary Writings".

Goaldentimes.org este o platformă dedicată articolelor de calitate din fotbal, apreciată de CNN sau The Guardian. Din peste 3.000 de articole nominalizate au ieșit 10 câștigătoare, iar cel scris de jurnaliștii Gazetei Costin Ștucan și Sebastian Culea e unul dintre ele.

Articolele luate în considerare sunt în limba engleză, iar articolul GSP a fost tradus și preluat integral de blogul Futbolgrad, editat de jurnalistul german Manuel Veth și dedicat fotbalului est-european.

23795024 1407398132720732 7197933372761242669 n

Episoadele investigației: 

1 - Rețeaua românilor în amicale: arbitrii români se dau turci și bulgari și sunt suspectați că truchează meciuri la pariuri!
2 - Rețeaua se extinde! Încă două nume în scandalul "fluierașilor" care se dau turci și bulgari. Fost arbitru FIFA, considerat "capul" » Cum se desfășura totul
3 - Arbitrul român care s-a dat sloven și turc a fost luna trecută în Singapore! Sume incredibile scoase după fiecare meci » Polonezii: "Bizar, grotesc"
4 - A refuzat Parlamentul European ca să arbitreze în Turcia! Primar PNL în Dâmbovița, arbitru deghizat în Antalya
5 - VIDEO EXCLUSIV "Ia vezi, bă, cât e? 1.80?" » Reacția lui Șumudică după ce arbitrul deghizat a dat penalty pentru Astra
6 - Gazeta a discutat cu cel mai cunoscut aranjor de meciuri din lume. Singaporezul Wilson Raj Perumal: “Cu românii e ușor! Nu au integritate”. Cum funcționează sistemul din Antalya și Cipru
7 - Dosar penal pentru înșelăciune, în urma investigației Gazetei despre arbitrii deghizați » Ofițerii IPJ Dâmbovița au descins la sediul AJF, de unde au luat acte. Unul dintre capii rețelei s-a retras azi din arbitraj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează