FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

O nouă gafă colosală a Politehnicii Iași! Hora Unirii cu steagul Andorrei!

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 17:27 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 17:35

Ziua Unirii Principatelor Române a fost sărbătorită cu mare fast la Iași. Mii de persoane, între care și lideri politici ai țării, au fost prezente în Piața Unirii pentru a sărbători 164 de ani de la unirea Țării Românești cu Moldova.

Clubul Politehnica Iași a marcat evenimentul istoric printr-o postare pe facebook care arăta echipa la antrenament, cu textul „Hora Unirii spre îndeplinirea obiectivelor” și un steag tricolor.

Drapelul nu era însă al României, ci al Andorrei! Eroarea a fost taxată de suporterii ieșeni în comentarii. Abia după câteva ore de la postare, incredibila gafă a fost corectată.

O nouă gafă colosală a Politehnicii Iași! Hora Unirii cu steagul Andorrei!
O nouă gafă colosală a Politehnicii Iași! Hora Unirii cu steagul Andorrei!

Nu este pentru prima dată când Poli Iași se umple de penibil.

În luna martie a anului trecut, înaintea meciului cu Astra Giurgiu, clubul din Capitala Culturii i-a poziționat greșit pe jucătorii îmbrăcați în tricouri pe care erau scrise diferite litere. Astfel, mesajul în engleză dorit a fi scris împotriva războiului, „Stop war”, s-a transformat în „Raw pots”, adică „Oale crude”!

Cu câteva zile înainte, vicepreședintele Politehnicii, Dan Cojocaru, a apărut îmbrăcat în treningul unei alte echipe, Manchester City, la prezentarea fotbalistului John Kamara, gest care a generat un alt val de ironii din partea fanilor ieșeni.

Erorile uluitoare au continuat și în acest sezon.

Poli a greșit până și numele clubului de la care a fost adus argentinianul Del Priore, scriind Waipun, o formație care nu există, în loc de Maipu, și a comis numeroase alte gafe inacceptabile.

Totodată, Politehnica a pus în vânzare abonamente la fotolii care nu existau pe stadionul din Copou și a vândut bilete pe locurile abonaților! 

Citește și alte artocole:

CFR Cluj a cedat doi jucători în 24 de ore » Campioana s-a despărțit de un mijlocaș și de un atacant
CFR CLUJ
CFR Cluj a cedat doi jucători în 24 de ore » Campioana s-a despărțit de un mijlocaș și de un atacant
Rețeta lui Grozavu pentru promovare » Trei transferuri făcute, alte trei dorite, șase plecări, nouă amicale!
POLI IAȘI
Rețeta lui Grozavu pentru promovare » Trei transferuri făcute, alte trei dorite, șase plecări, nouă amicale!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  25 Ianuarie 2023, 15:38

Și GSP-ul a dat-o-n bară chiar pe această pagină unde scrie sub articol "Citește și alte artocole". Deci râde Ciob de Oală Spartă!

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  25 Ianuarie 2023, 15:36
Postat de argus pe 24 Ianuarie 2023, 23:21

Cine a gafat, autorul articolului sau clubul politehnicii Iasi? In general, cand spui ce gandesti, si nu gandesti ce spui, nu-i bine, risti sa te discreditezi "pe mana ta"! Sub titlul "O nouă gafă colosală a Politehnicii Iași! Hora Unirii cu steagul Andorei!" dovedeste din pacate, ca antipatia si superficilitatea domina ratiunea. 1. Steagul Romania nu are nici un insemn (vezi postarea din https://www.bing.com/images/search?q=Steagul+Romania&form=RESTAB&first=1), Andora in schimb, are! 2. Singurul steag identic cu al Roamaniei este cel al Ciad-ului! (https://atlas-geografic.net/tari-cu-aceleasi-steaguri/) Culorile steagului Romaniei si pozitia acestora fata de lancie este identica cu a R.Moldova si Andora, deosebirea consta in insemnele acesrora! Punct si de la capat: Acelasi personaj, critica si "marea gafa" in care un reprezentant al clubului avea un echipament ci insemnele altui club. Unde-i gafa, nu cumva clubul "plin de bani" nu avea de unde sa-i dea echipament de prezentare. Autorul articolului "incriminator" s-a dat in stamba, taman de Ziua Unirii, asa doar, ca sa-l tinem minte!

Și dacă steagul Andorrei are însemn, Poli Iași trebuia să știe.

parpalache
parpalache  •  25 Ianuarie 2023, 10:22

Poate ca nici nu era „gafa”-cei de acolo vrând sa sugereze ca România a ajuns sa fie tot atât de „suverana” și de „independenta” ca micuța Andorra- din Munții Pirinei!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează