FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Gafele arbitrilor continuă şi în Liga B: "A fost execuţie în direct la Iaşi!" :X

Conducătorii clubului moldav au luat foc, după ce arbitrul Ghimbăşan le-a refuzat un penalty evident în CSMS Iaşi - Delta Tulcea 0-1. Foto: ProImage
Conducătorii clubului moldav au luat foc, după ce arbitrul Ghimbăşan le-a refuzat un penalty evident în CSMS Iaşi - Delta Tulcea 0-1. Foto: ProImage

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 martie 2012 20:43

Conducătorii clubului moldav au luat foc, după ce arbitrul Ghimbăşan le-a refuzat un penalty evident în CSMS Iaşi - Delta Tulcea 0-1.


Maniera de arbitraj a braşoveanului Florin Ghimbăşan în partida de ieri i-a scos din minţi pe oficialii gazdelor. Imediat după joc, preşedintele Florin Prunea a acuzat: "Promovarea nu se stabileşte pe teren, sînt interese mari de tot. A fost execuţie în direct! După meciul cu Dinamo II, în care nu ni s-a dat un 11 metri clar, am făcut un memoriu către CCA. Ce a urmat?! Astăzi, la 0-0, a fost o fază în care trebuia să ni se mai dea un penalty, plus o eliminare la oaspeţi. Deşi pînă şi al patrulea arbitru ne-a dat dreptate, jocul a fost lăsat să «curgă»".

La rîndul său, antrenorul Ionuţ Popa a afirmat: "A fost un 11 metri care se vedea şi de pe Lună! Mi-aş dori să vadă şi domnul Crăciunescu această fază". Şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a ieşit la rampă: "A fost un joc cîştigat de arbitru".

Faza la care amfitrionii fac referire s-a derulat în minutul 56, cînd Milea a fost faultat în careul tulcean. După două minute, gazdele au rămas în 10 oameni. Petrovici, care irosise un alt penalty în minutul 31, a văzut al doilea "galben". Echilibrul numeric a fost restabilit în minutul 70, la un minut după golul de 0-1 al lui Cîju, Munteanu fiind eliminat pentru două avertismente.

Contre Popa - Mulţescu
Noul antrenor al Deltei, Gigi Mulţescu, a dezvăluit că Ionuţ Popa l-a ameninţat că îi dă un cap în gură. Tehnicianul gazdelor a susţinut însă că "Mulţescu are memorie temporară. Dacă făceam noi în altă parte ce au făcut tulcenii la pauză, pe tunel, primeam pumni în gură de ne lua dracu'! Am intervenit doar pentru a-i linişti pe oaspeţi, pînă şi masorul lor l-a ameninţat cu bătaia pe arbitru!".

"La cum jucăm, nu avem şanse de promovare. Principalul vinovat e Ionuţ Popa. În iarnă trebuia să renunţe la Gado, Straton şi chiar Onofraş, nu la Ghiceanu! Apoi, l-a pus pe Petrovici, care jucase slab, să bată penalty şi nu l-a schimbat după ce a ratat, deşi avea şi un «galben»"
Gheorghe Nichita, primar Iaşi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
jediklaus
jediklaus  •  25 Martie 2012, 18:26

@alenb Cum adica "astia voiau 2 penaltyuri si doua eliminari intr-un meci"??? Iesenii nu vroiau 2 penaltyuri si 2 eliminari, ci ca arbitrul sa-si faca dracului treaba! Ca se acorda 2, 3 sau 4 penaltyuri, impreuna cu 3 sau 4 eliminari, asta e! Asa a fost jocul. Problema este atitudinea arbitrului! Nici un antrenor nu incepe meciul rugandu-se "Da, Doamne, sa-mi acorde arbitrul 3 penaltyuri si sa elimine 3 jucatori de la aia"! Ei se roaga ceva de genul "Doamne, nu ma pedepsi cu un arbitraj jegos, daca este sa pierd, sa o fac pe mina mea, nu pentru ca asa vrea arbitrul"!!! Cam asa ceva!

id45
id45  •  25 Martie 2012, 15:54

Din '90 incoace Iasiul nu a mai avut SPORT , nu numai fotbal - stadion disparut de pe suprafata pamantului , pentru anumite interese , echipe desfintate / handbal, volei , fotbal/ , o sala a sporturilor care nu-si gaseste rostul / unde sunt cuplajele de alta data / . Cand a venit prima data la Iasi , un ardelean pe nume Ionut Popa , era considerat ''salvatore de la patria '' , acum , in propriu stil romanesc , nu stim cum sa scapam de el - Incep sa fiu degustat de ceea ce se intampla !! Tovarasi, IASIUL este capitala MOLDOVEI - sa nu uita-ti asta , nici cand dormiti - N-as vrea sa aud candva - Iasi , un oras oarecare din Romania - Vasluiul ,Bacaul poate , noi de ce NU ???

alenb
alenb  •  25 Martie 2012, 13:50

astia vroiau 2 penaltyuri si 2 eliminari intr-un meci?? :) Mai bine cereau la masa verde sa nu se mai joace

Vezi toate comentariile (4)
Comentează