FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI - UTA

GALERIE FOTO Imagini emoționante de la Poli - UTA! Fanii și jucătorii au adus un ultim omagiu fanilor arădeni decedați

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 13:46

Momente speciale inaintea partidei ASU Politehnica – UTA Arad din runda a 14-a a Ligii a II-a, terminat 3-1 în favoarea formației oaspete. Suporterii și jucătorii alb-roșiilor, dar și cei ai alb-violeților, le-au adus un omagiu pe stadion celor doi fani ai ”Bătrânei Doamne” decedați in urma accidentului auto de joi seară.

Deși galeria oaspete nu a venit în mod organizat la joc, câteva zeci de fani ai alb-roșilor au făcut deplasarea pentru a-i comemora pe cei doi fani dispăruți, aceștia luând loc in liniște in sectorul lor.

Ioan Mera, căpitanul lui ASU Poli, s-a dus inaintea momentului de reculegere cu o coaroană de flori la gardul unde jucătorii lui UTA au adus bannerul cu ”Rămas bun! Mihoc Bogdan și Moisi Bogdan”.

După minutul de liniște ținut de tot stadionul galeria gazdelor, in semn de respect, nu a cântat in primele 15 minute. De asemenea la acest joc au fost interzise scandările impotriva rivalilor.

O parte a ultrașilor utiști au sosit după câteva minute de la startul partidei. Aceștia au afișat mesajul: "Un derby umbrit de dispariția voastră / Nu o să vă uităm, rămâneți in inima noastră", au aprins câteva candele lângă gardul devenit loc de priveghi și apoi au părăsit arena.

Aceștia au văzut totuși golul de 1-0 pentru UTA marcat de Norbert Janos. Jucător care a stabilit și scorul pauzei, 2-0 pentru oaspeți.

Un alt gest frumos al organizatorilor bănățeni e că toți banii din incasările pe bilete de la acest joc vor fi donați familiilor celor doi fani care au trecut in neființă, dar și Claudiu Teacă, suporterul aflat în stare gravă la spital.

La stadion și-a făcut prezența și Dusan Uhrin jr., care a fost aplaudat la scenă deschisă de galeria polistă la pauză.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  27 Octombrie 2018, 20:20

Cu tot respectul pentru cele doua echipe, dar cea din Timisoara se numeste asu Politehnica si nu Poli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează