FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP a aflat cât mai valorează Dinamo în acest moment » Suma dezvăluită de Raportul de Evaluare a activelor clubului

Valoarea de piață estimată a activelor Dinamo este de 3.774.045 de euro, fără TVA / FOTO: Gazeta Sporturilor
Valoarea de piață estimată a activelor Dinamo este de 3.774.045 de euro, fără TVA / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2022 13:35 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 13:42

Conducerea lui Dinamo a bifat o etapă importantă în tentativa de a convinge potențialii investitori să cumpere clubul. Administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a depus în urmă cu câteva zile la tribunal Raportul de Evaluare al activelor aflate în patrimoniul lui Dinamo. 

Potrivit acestui raport, valoarea de piață estimată a activelor Dinamo este de 3.774.045 de euro, fără TVA

GSP a aflat cât mai valorează Dinamo în acest moment » Suma dezvăluită de Raportul de Evaluare a activelor clubului

Cât valorează Dinamo și care sunt datoriile „câinilor”? 

Practic, în acest moment, cei interesați să cumpere Dinamo cunosc atât valoarea clubului, cât și datoriile de la masa credală. Datoriile sunt de 8 milioane de euro, conform Tabelului definitiv actualizat al creditorilor, publicat marți, 6 septembrie, în Buletinul Procedurilor de Insolvență. 

În urma ultimelor mișcări de la masa credală, DDB, creditorul principal, deține datorii în valoare de 2.502.028 euro: 1.202.197 euro la categoria garantați și 1.299.831 euro la chirografari, cea mai slabă categorie

Răzvan Zăvăleanu, în urmă cu un an: „Toată lumea așteaptă să vadă ce are de plătit și pentru ce plătește”

Răzvan Zăvăleanu a explicat în urmă cu un an de ce stau investitorii departe de Dinamo. 

„Problema investitorilor astăzi este haosul care a fost creat în jurul companiei Dinamo. Toată lumea așteaptă să vadă ce are de plătit și pentru ce plătește. Activul Dinamo nu este unul foarte important. Nu mă refer la valoarea jucătorilor, deși nici aceea nu este foarte mare pentru că sunt jucători tineri. 

În momentul în care cineva întreabă valoarea pe care trebuie să o plătească se uită, evident, și către ce cumpără. 

Cumpără doar ideea de Dinamo sau cumpără și anumite active? Noi suntem în stadiu de inventariere acum, pe care urmează să finalizăm chiar astăzi. După evaluare vom ști exact care este valoarea care se poate vinde alături de ceea ce înseamnă drepturile nepatrimoniale privind Dinamo", a explicat Zăvăleanu pentru Gazeta Sporturilor, la 26 august 2021, pe când se lucra la Planul de reorganizare.

6,5 milioane de euroera valoarea de piață a activelor Dinamo în iunie 2014, conform evaluării făcute la precedenda intrare în insolvență

VIDEO Vlad Iacob, agasat de întrebările lui Costin Ștucan privind preotul ultras angajat de Dinamo: „Nu vorbesc despre așa ceva”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ionuț Negoiță a bătut palma cu omul de afaceri libanez! Afacere încheiată pentru un milion de euro

Două treimi din abonații DDB NU mai dau bani pentru Dinamo! Anunțul făcut în direct de președintele programului

Surpriza totală de care a avut parte când a intrat în camera lui Luțu: „Nici la farmacie nu era așa ceva!”

Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  16 Septembrie 2022, 22:00
Postat de creeperno807 pe 15 Septembrie 2022, 22:43

Platesti datorii de 2 milioane dupa ,,hair-cut" pentru un club de 3 milioane. La ce suporteri are Dinamo si jucatori cu potential precum Amzar si Bordusanu, investitorul poate incasa multi bani in urmatorii ani

Daca Amzar si alalt aveau potential, existau deja oferte serioase.

istet10
istet10  •  16 Septembrie 2022, 21:58
Postat de creeperno807 pe 15 Septembrie 2022, 22:43

Platesti datorii de 2 milioane dupa ,,hair-cut" pentru un club de 3 milioane. La ce suporteri are Dinamo si jucatori cu potential precum Amzar si Bordusanu, investitorul poate incasa multi bani in urmatorii ani

Hair - cut !!! Ba, daca trebuie sa explici in ce consta efectiva operatiunea incepi sa te balbai. Oare chiar exista prostalai care sa creada in asa ceva? De ce nu s-au apucata de asa ceva. Uite, sa ne arate cum aplica chestia datoriilor catre fisc. Las deoparte datoriile catre jucatorii/antrenorii care au zis mai bine pierd totii banii dar cu o noua reducere nu sunt de acord.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  16 Septembrie 2022, 09:35

La ce lot are si la ce si cum joaca.....o ciunga. Atat valoreaza. Lasati antrenorii. Nu ei sunt de vina....ci putorile din teren!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează