FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB

Ghencea se mută la Clinceni! Gigi Becali vinde nocturna, turnicheții și tabela stadionului: „Facem actele”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 18:16

Academica Clinceni va cumpăra nocturna, tabela de marcaj și turnicheții arenei din Ghencea. Bunurile deținute de Gigi Becali au fost îndepărtate după începerea lucrărilor pentru noua arenă a Stelei.

  • Chindia Târgoviște și Academica Clinceni se vor întâlni joi, de la ora 17:00, pe TV DigiSport 1, TV DolceSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Între timp, acestea au ajuns să fie ținute în baza de la Berceni. După ce varianta Călărași a căzut, Clinceni este acum interesată să lipească la propriul stadion o parte din fosta arenă a Stelei.

Avem în discuție să luăm nocturna, urmează să facem documentele. Am fost în baza de la Berceni și am văzut-o. Trebuie luată de acolo. Se va monta destul de greu. Luăm și tabela. Turnicheții i-am luat deja.

Prioritatea noastră este însă să facem acea tribună. Acum avem cam 2.700 de locuri și avem nevoie de 4.500. În rest nu avem probleme. Suprafața de joc e la cote normale. Și la vestiare suntem bine”, a zis Adrian Budeanu pentru GSP.RO.

steaua viitorul tabela
Tabela electronică din Ghencea a fost inaugurată în 2007 și a costat 800.000 de euro

Academica Clinceni e lider în Liga 2, cu 73 de puncte, 6 peste Chindia și 7 peste U Cluj când mai sunt doar 7 etape până la finalul campionatului. Micuța comună din județul Ilfov are o populație de doar 5.000 de locuitori.

Tabela de 12 ani, nocturnă de 28

Tabela care va fi cumpărată de Clinceni are 12 ani vechime și a fost inaugurată pe arena din Ghencea pe 7 aprilie 2007, într-un derby cu Dinamo, pierdut de steliști, scor 2-4. Nocturna este și mai veche, fiind montată în 1991! Primul meci a fost victoria cu FCM Bacău, scor 4-1, pe 14 august 1991.

Vezi aici rezultatele complete + programul etapei a 31-a

Vezi aici clasamentul actualizat din liga secundă

VEZI ȘI

Festival de goluri la Brăila! Șepcile Roșii s-au dezlănțuit și au înscris de opt ori » Cum arată acum lupta pentru promovare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
steaua.libera
steaua.libera  •  23 Mai 2019, 23:47

DEX: turnichet, turnichete

remarque
remarque  •  23 Aprilie 2019, 21:18

Se scrie ”mai demult” si nu ”mai de mult”. Fotbal jenant, presa la fel.

martinpen
martinpen  •  23 Aprilie 2019, 07:32

Cum face becali asta de le vinde la mai multe echipe? Anul trecut le vindea la Calarasi... https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/gigi-becali-a-dat-nocturna-si-turnichetii-stadionului-din-ghencea-cine-le-a-cumparat-17149995

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close