FOTBAL  »  LIGA 2  »  REUȘITĂ

VIDEO Gol de la aproape 90 de metri în meciul echipei din Liga 2: „Una dintre cele mai stranii faze din istorie?”

CS Comunal Șelimbăr a încasat un gol de la 90 de metri în meciul amical pierdut, scor 0-1, împotriva rușilor de la SKA Khabarovsk.
CS Comunal Șelimbăr a încasat un gol de la 90 de metri în meciul amical pierdut, scor 0-1, împotriva rușilor de la SKA Khabarovsk.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 17:35 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 17:41

CS Comunal Șelimbăr, locul 9 din Liga 2, a încasat un gol de la aproape 90 de metri în meciul amical pierdut, scor 0-1, împotriva rușilor de la SKA Khabarovsk. 

Șelimbăr, ocupanta locului 9 în Liga 2, efectuează un stagiu de pregătire în Antalya. A disputat un meci amical împotriva lui SKA Khabarovsk, divizionară secundă din Rusia. 

A semnat cu altă echipă, deși fusese prezentat de Steaua! Ce spune clubul
Transfer
A semnat cu altă echipă, deși fusese prezentat de Steaua! Ce spune clubul

Vântul extrem de puternic a contribuit și la marcarea unicului gol. Fundașul Denis Fomin (25 de ani) a vrut să degajeze din interiorul propriului careu, dar o rafală a purtat mingea peste portarul sibienilor, ieșit departe de linia porții.

VIDEO Gol de la 90 de metri în amicalul lui Șelimbăr

„În timp ce voi dormeați, băieții noștri au câștigat amicalul cu Șelimbăr. Doar un gol a fost marcat, dar ce gol! Denis Fomin și-a încercat șansa din propriul careu și l-a surprins pe portarul românilor! Una dintre cele mai stranii faze din istorie?”, au scris cei de la SKA Khabarovsk, pe Instagram. 

Citește și alte știri despre formațiile din Liga 2: 

Gabi Tamaș se implică la un club din Liga 2! L-a convins pe fostul dinamovist Maric să semneze

Înfrângere la limită pentru Concordia Chiajna în al doilea amical din Antalya

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1051370944892193
Petru Iustin  •  06 Februarie 2022, 17:53

Asteptam ancheta lui Stucan, poate portarul de la selimbar e impresariat de Pini Zahavi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează