FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO „Se implică Liviu Dragnea la Rapid?” » Ce a răspuns Ovidiu Burcă: „Are o legătură”

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 16:46

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, a fost la GSP LIVE și a vorbit despre implicarea lui Liviu Dragnea și a PSD-ului la clubul giuleștean

Vezi în video ce a spus Ovidiu Burcă despre implicarea politicului la Rapid

 

„De când am început acest proiect, au fost multe materiale tendențioase la adresa clubului. Dar lucrurile s-au limpezit. Dacă domnul Tudorache și-a asumat proiectul într-un anumit moment nu înseamnă că PSD-ul sau Dragnea s-au implicat. Nu trebuie să facem o confuzie.

Dan Tudorache este primarul Sectorului 1 și el este omul care a adunat în jurul lui ceea ce înseamnă Rapidul azi. A avut un rol esențial. Lucrurile legate de PSD și Liviu Dragnea sunt nefondate. Nu avem susținere financiară din bani publici. Am încercat să ținem lucrurile într-o zonă transparentă.

Liviu Dragnea are o legătură, este membru al Clubului Aristocratic Rapid. A fost mereu un susținător. De asta nu ne putem dezice. Oameni din toată sfera politică sunt fani ai Rapidului. Nu avem nicio problemă! Rapid nu se va asocia cu niciun partid politic. Nu avem nicio legătură. Avem legătură cu o autoritate publică, cu Primăria unui sector. E o relație normală. Avem susținere pe partea de infrastructură și dezvoltare de copii și juniori ”, a declarat Ovidiu Burcă la GSP LIVE.

În noul sezon din Liga 2, Rapid va fi adversara celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele, echipa deținută de Valentin Dragnea, fiul fostului șef al PSD. Primul meci direct va fi în etapa a 3-a. (Programul complet AICI)

Vezi și:

VIDEO Ovidiu Burcă, detalii despre stadionul Giulești: „În septembrie-octombrie 2020 va fi gata” » Ce se întâmplă cu ProRapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
miki123
miki123  •  25 Iulie 2019, 17:01
Postat de mariuss72 pe 25 Iulie 2019, 16:56

Ohoooo, pai sa auzim ce au de spus domnii aristocrati rapidisti, cei fara de pata, dizidentii, cei asupriti si persecutati :)))))

Mariusssss, mai îți amintești când se sărutau *** cu reghe.....erai ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  25 Iulie 2019, 16:56

Ohoooo, pai sa auzim ce au de spus domnii aristocrati rapidisti, cei fara de pata, dizidentii, cei asupriti si persecutati :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează