LIGA 2  ·  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian plănuiește o lovitură: „Cumpăr și UTA asta și le unesc”

Vineri, 15 Noiembrie 2019

Adrian Marțian (48 de ani), fost finanțator la UTA Arad, își dorește să revină în fotbalul românesc și spune că poartă negocieri cu Ionuț Negoiță pentru a cumpăra Dinamo, dar dacă nu îi iese se gândește să cumpere clubul arădean. 

Afaceristul susține că deține brand-ul UTA și ar dori să fuzioneze cu actuala echipă ce activează în Liga 2 sub acest nume.

„Eu am zis că dacă nu reușesc cu Dinamo, cumpăr UTA asta și atunci le am pe amândouă (n.r. UTA din Liga 2 și UTA pe care o deține el). Le comasez. Aia e a mea și o cumpăr și pe asta și toți arădenii sunt ai mei. O să le arăt că e greu cu mine. Vă spun eu că e de vânzare și UTA și sunt interesat pentru că va avea stadion nou. Dacă nu mă înțeleg cu Dinamo, o iau și dacă promovează și dacă nu promovează. 300% dețin brand-ul UTA”, a spus Adrian Marțian, la GSP Live.  

VEZI ȘI:

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian, despre negocierile cu Dinamo: „N-am limită. Dacă vreau să cumpăr ceva, înseamnă că am bani și pot să cumpăr”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (1)

arad4ever  •  15 Noiembrie 2019, 11:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1