FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian plănuiește o lovitură: „Cumpăr și UTA asta și le unesc”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 09:32

Adrian Marțian (48 de ani), fost finanțator la UTA Arad, își dorește să revină în fotbalul românesc și spune că poartă negocieri cu Ionuț Negoiță pentru a cumpăra Dinamo, dar dacă nu îi iese se gândește să cumpere clubul arădean. 

Afaceristul susține că deține brand-ul UTA și ar dori să fuzioneze cu actuala echipă ce activează în Liga 2 sub acest nume.

„Eu am zis că dacă nu reușesc cu Dinamo, cumpăr UTA asta și atunci le am pe amândouă (n.r. UTA din Liga 2 și UTA pe care o deține el). Le comasez. Aia e a mea și o cumpăr și pe asta și toți arădenii sunt ai mei. O să le arăt că e greu cu mine. Vă spun eu că e de vânzare și UTA și sunt interesat pentru că va avea stadion nou. Dacă nu mă înțeleg cu Dinamo, o iau și dacă promovează și dacă nu promovează. 300% dețin brand-ul UTA”, a spus Adrian Marțian, la GSP Live.  

VEZI ȘI:

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian, despre negocierile cu Dinamo: „N-am limită. Dacă vreau să cumpăr ceva, înseamnă că am bani și pot să cumpăr”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
arad4ever
arad4ever  •  15 Noiembrie 2019, 11:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează