FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ce relație are Anamaria Prodan cu Dunărea Călărași: „Nu știu ce câștiga din asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 14:10

Eduard Grama, membru în Consiliul Director al Dunării Călărași, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Apropiat al Aneimaria Prodan și a lui Dan Alexa, oficialul călărășenilor a comentat lovitura încasată de antrenor de la impresarul său.

 

„Am fost inițial șocat de imagini, după care am discutat atât cu Ana cât și cu Dan. A fost un moment în care și-a pierdut cumpătul. Există în viața tuturor astfel de momente, dar care nu sunt surprinse de camerele de luat vederi.

Eu am o relație bună cu Ana. Ne-a ajutat foarte mult. La un moment dat au fost discuții că eram captivi Anei. Eram o echipă de locul 12, 13, la care nimeni nu voia să vină în iarnă. Clubul nostru e finanțat din bani publici. Noi nu ne puteam permite ca din banii statului să plătim comisioane pentru impresari. Cu Ana am avut o relație fără comisioane. Ne-a adus jucători și atât. Nu știu ce câștiga din asta. Toți ceilalți care veneau cu oferte voiau comisioane”, a declarat la GSP Live.

Vezi AICI imaginile în care Anamaria Prodan îl lovește pe Alexa

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO GSP LIVE Prima reacție din partea conducerii Dunării Călărași după discuțiile dintre Dinamo și Cristi Pustai

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează