LIGA 2  ·  RAPID

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Gigi Corsicanu' dezvăluie cum a numit un antrenor la Rapid: „Echipa nu mergea și am dat un telefon! Copos a rămas surprins”

Miercuri, 06 Noiembrie 2019, 15:51

Gheorghe Răducan, cunoscut ca „Gigi Corsicanu”, fost lider de galerie al Rapidului, a povestit la GSP LIVE cum l-a adus pe Ioan Andone la Rapid, în aprilie 2010, și l-a trecut pe Nicolae Manea din antrenor în președinte. 
 

„Eu personal l-am sunat pe Ioan Andone, care era antrenor în Bulgaria și am discutat cu George Copos. Echipa nu mergea, era în cădere liberă, iar eu, având o relație bună cu  Nae Manea, i-am zis: «Băi nea Nae, nu merge! Hai să găsim o soluție. Degeaba mai stai acum, că te compromiți. O să-ți ceară lumea demisia”. 

Și m-a întrebat «Băi Gigi, tu ce propui?». I-am spus să treacă într-o funcție de conducere și să căutăm un antrenor.  Așa a fost adus Andone. 
 

Copos era surprins că l-am propus pe Andone. L-am adus pe el ca să nu-l compromitem pe Manea”, a declarat Gigi Corsicanu la GSP LIVE.  

Andone a pregătit-o pe Rapid din aprilie 2010 până în iunie 2010. A pierdut doar un meci, 0-1 cu CFR Cluj, iar ce mai importantă victorie a fost 5-1 cu FCSB. 

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Dan Tudorache a clarificat situația lui Daniel Pancu: „Și-a asumat acest obiectiv până la finalul turului” + Anunț drastic al galeriei: „L-am salvat pe Pancu, mereu o facem”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (3)

sasesase  •  06 Noiembrie 2019, 20:35
Postat de Danut Ognean pe 06 Noiembrie 2019, 16:33

ha ha ha!fcsbeul iarasi umilit

FCSB este echipa manita (5) in Europa și în România. FCSB nu este Steaua

joze_maurinio  •  06 Noiembrie 2019, 17:11

E, au batut fcsb, o echipa inexistenta, nu pe Steaua! Deci nu conteaza.

Danut Ognean  •  06 Noiembrie 2019, 16:33

ha ha ha!fcsbeul iarasi umilit

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1