FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Dan Tudorache a clarificat situația lui Daniel Pancu: „Și-a asumat acest obiectiv până la finalul turului” + Anunț drastic al galeriei: „L-am salvat pe Pancu, mereu o facem”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 09:54

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și un apropiat al Rapidului, a vorbit la GSP LIVE despre situația antrenorului Daniel Pancu și a dezvăluit cum se implică Mircea Lucescu al club.

„Situația e cum o știți. Daniel Pancu e antrenor în continuare. I s-a dat credit. A promis că va remedia situația și că până la finalul turului va fi în primele trei echipe (nr. locurile promovabile din Liga 2). Daniel Pancu e un simbol! Rapidul are nevoie de Pancu și trebuie să rămână aici. A spus că va fi în primele trei la finalul turului. Așa a promis. Nu se pune problema să mai piardă meciuri. Nu mai poți promova dacă pierzi câteva meciuri.

Meciul cu Sportul Snagov nu mi-a plăcut. Am plecat supărat. După meci, Mircea Lucescu a zis că va vorbi cu Daniel Pancu și îi va da anumite sfaturi. După meci a spus că «Aș vrea să vorbesc cu Pancu și să-i spun cum văd eu lucrurile».

La meciul cu Snagov, lotul Rapidului a fost mai bun.Cred că e o chestie psihologică, de motivație. E treaba antrenorului”, a declarat Dan Tudorache la GSP LIVE.

Cu 13 meciuri jucate în Liga 2, Rapid este pe locul 6, cu 21 de puncte. Giuleștenii sunt la 3 puncte de Petrolul, echipa de pe locul 3. 

Vezi AICI clasamentul din Liga 2 

Vezi AICI programul etapei #16

Daniel Pancu a fost salvat de fani: „Merită credit!”

Gigi Corsicanu, liderul fanilor Rapidului, a intervenit și a dezvăluit că fanii l-au salvat pe Daniel Pancu de la demitere și că antrenorul se bucură de susținerea lor.

„Am făcut un compromis când ne-am asociat cu Primăria. Aveam de ales. Ori ne desființăm, ori facem un compromis. Am ales compromisul. Mereu voi interveni pentru a-l salva pe Pancu de la demitere. Da, am intervenit pentru Pancu. Atât timp cât mai are șanse, Daniel Pancu merită credit. Chiar dacă pierdem o promovare, nu e un capăt de țară, având în vedere ce a făcut Pancu pentru Rapid. Considerăm că Pancu merită credit. Face parte din familia Rapidului.

Da, s-a pus problema demiterii lui Pancu. Noi i-am zis lui Daniel «Dacă vreodată vrei să te oprești, nu poți părăsi Rapidul. Ești singurul care reprezintă clubul cel mai bine». 

Noi nu am avut performanțe mari. Noi nu venim pentru trofee. La Rapid mereu e stadionul plin.  Noi am fost înconjurați de mercenari”, a declarat Gigi Corsicanu`, omul cu cea mai mare influență în galeria Rapidului

Citește și: 

Marius Șumudică merge pe mâna lui Daniel Pancu: „Abia atunci poate fi tras la răspundere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
899401133777278
Eugen Bitica  •  07 Noiembrie 2019, 21:56

Fac un apel la conducerea Rapidului cine e acest Corsicanu de hotărăște pe banii altora cine vine si cine pleaca de la Rapid. Daca Corsicanu= Rapid. Atunci echipa asta isi merita soarta. Domnilor nu vedeti ca echipa asta nu joacă nimic. Si mai e o problemă PANCU ERA NIMENI FĂRĂ RAPID el datorează Rapidului ca nu a jucat gratis. Chiar vreti sa ne fie sila sa ne mai uitam la meciurile echipei.

2695223553842532
Черная Шляпа  •  07 Noiembrie 2019, 11:04

bah nenorocitilor voi ati ruinat tara , clubul rapid... plecati *** sa va ia cu totiii ... pancu praf ca antrenor ... astia ar merita la club cei care au fost in cupa balcanica ... pancu asteapta sa fie demis sa ma ia un ban vreo 220.000 euro ... pentru rezilierea contractul ... mereu a profitat de club si mai zici ca e rapidist... oricum nu a facut nimic pentru club ... cand a jucat in cupa uefa cu steaua unde era Pancu ... mai mult a facut Niculae, buga decat Pancu ... cel mult prost antrenor din istoria romaniei ... si cel mai prost lot in ultimii 30 ani ... si ca antrenor a luat echipa formata din divizia C si a promovat cu echipa actuala ... de e 0 barat ... e praf... sa fie om sa-ti dai demisia asa nu sa fii demis ... asa ca esti praf

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

octavianus
octavianus  •  06 Noiembrie 2019, 15:31
Postat de alex_1973 pe 06 Noiembrie 2019, 15:01

Este o rusine compromisul cu PSD ul.Este o rusine cum ati promovat fara legitimitate sportiva.Este o rusine cum sa schimbat regulamentul sa promovati.Aceasta echipa a voastra este o rusine astazi din compromisul pe care il faceti.Din sloganul SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR at ajuns RAPID O ECHIPA SAU O SLUGA DE PARTID.

daca nu stii....google-it SINGURA RUSINE ESTE CA UNUL CA ACEST COSRISICANUL SAU CUM SE NUMESTE VORBESTE IN NUMELE RAPIDULUI...si uite ce poate sa iasa...COMPROMIS ? EU NU VAD NICI UN COMPROMIS...... FC Rapid București este un club de fotbal din București, România. A fost fondat în 1923 de către un grup de muncitori de la Atelierele Grivița sub numele de Asociația culturală și sportivă C.F.R.. Rapid a câștigat de 4 ori titlul național (de 3 ori Campionatul României — 1967, 1999 și 2003 — și în 1942 un campionat de război al cărui trofeu purta denumirea de "Cupa Basarabia"[5])[3][4] și de 13 ori Cupa României. În iunie 2016, Rapid a fost declarat în instanță în faliment; deși nu era definitivă, decizia a avut ca urmare faptul că echipa nu a mai putut înregistra contracte noi și neavând legitimați suficienți jucători, clubul nu s-a putut înscrie în prima divizie în sezonul 2016–2017, în urma hotărârii Ligii Profesioniste de Fotbal. La scurt timp, a urmat și desființarea echipei. După faliment, au demarat patru proiecte paralele de reconstrucție ale echipei, dintre care sustenabil s-a dovedit a fi unul : Mișcarea CFR, devenit Academia Rapid și mai apoi Fotbal Club Rapid (Liga a II-a în sezonul 2019-2020). În luna iunie 2018, Academia Rapid a obținut dreptul să se numească FC Rapid după ce a achiziționat la o licitație brandul clubului Rapid București fondat în 1923, marca și culorile, fapt recunoscut oficial de Federația Română de Fotbal. ASTA PENTRU TOTI HATER

Vezi toate comentariile (12)
Comentează