FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // Marius Șumudică merge pe mâna lui Daniel Pancu: „Abia atunci poate fi tras la răspundere”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 11:39

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, este cu ochii pe echipa lui de suflet, Rapid, în Liga 2, și îl susține pe Daniel Pancu (42 de ani), reconfirmat pe banca tehnică a giuleștenilor după eșecul usturător cu Sportul Snagov (2-3), echipă din subsolul clasamentului.  

După meciul cu ilfovenii, Pancu a declarat că „este ultimul vinovat pentru rezultatele din ultimul timp”, iar Șumudică este de aceeași părere. „Șumi” crede că antrenorul Rapidului va răspunde pentru rezultate abia după ce își va aduce câțiva jucători alături de care să lupte pentru promovarea în Liga 1.  

„Eu l-am susținut și îl susțin în continuare pe Pancu. Nu pot să vorbesc niciodată urât de el. Eu îmi doresc din tot sufletul ca Rapid să revină pe prima scenă, dar în momentul de față nu are un lot cu care să promoveze. Trebuie să mai aducă 4 jucători cu experiență. Cu toată stima pentru jucătorii de la Rapid, nu au anvergura și experiența necesară de a se bate la promovare. Eu cred că Petrolul și UTA vor promova. Dacă Rapid va aduce jucători, atunci va fi altceva și Pancu poate fi tras la răspundere. Acum, Rapid este departe de a avea un lot competitiv pentru prima ligă”, a spus Marius Șumudică, la TV Digi Sport.  

Această declarație vine și în contextul în care s-a tot vorbit despre faptul că Daniel Pancu nu a avut niciun cuvânt de spus în legătură cu transferurile făcute în vară, despre care se spune că au fost realizate de către Florin Manea, director sportiv și impresar, și Ovidiu Burcă, președinte.  

Rapid ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 2, după 13 meciuri disputate, având 21 de puncte, cu 2 mai puțin decât Turris Turnu Măgurele, echipa aflată pe loc de baraj. Lider este CS Mioveni cu 30 de puncte, iar UTA este pe 2, cu 26 de puncte.

6 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeria înregistrat Rapid cu Daniel Pancu pe bancă în acest sezon al Ligii 2

VEZI ȘI:

Marius Șumudică laudă pe toată lumea » Budescu, Alibec, Andone, Rădoi, Contra, FRF și cum i s-a dus vestea lui Florinel Coman în Turcia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
unurt1
unurt1  •  05 Noiembrie 2019, 12:45

Dar de jocul prost si fara idei nu poate fi tras la raspundere? Ok, jucatorii nu sunt buni de promovare, dar cand ultima clasata sta cu fundul in poarta asteptand sa ia gol, iar tu nu ai nicio idee de joc, nicio schema, nimic si te mai si ia pe contra atac si iti da 3 goluri, atunci e vina antrenorului, tata! Ce mari jucatori a avut Chindia anul trecut de a defilat? Dar a avut ceva: a avut un antrenor!

magic4ever
magic4ever  •  05 Noiembrie 2019, 12:41

La inceputul sezonul Daniel Niculae si Maftei care au plecat de la Rapid din cauza lui Pancu si puteau ajuta echipa enorm pentru ca sunt peste tot ce are Rapid si la 35-36 de ani cat au ei, au spus ca Rapid nu are echipa sa promoveze si Pancu se batea cu pumnul in piept ca are echipa sa promoveze si ca nu concepe sa nu castige liga 2, ca daca nu castiga liga 2 isi da demisia...nici sanse de promovare nu are cu echipa asta, a renuntat la unii fotbalisti care au jucat bine in liga 3 si erau mult peste strainii adusi gratis...si nici Pancu nu arata calitati de antrenor, Rapid juca mult mai bine cu Schumacher desi avea un lot mai slab...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează