LIGA 2  ·  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Galeria face legea la Rapid! Cine l-a adus pe Florin Manea + Ce salariu are acesta

Miercuri, 02 Octombrie 2019, 11:59

Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE. A dezvăluit ce salariu are, dar și că a fost adus la echipă de către liderul galeriei rapidiste.  

„Eu nu am venit pentru bani, am venit la Rapid să câștig prin echipă. Ar fi o aberație să spun că muncesc gratis, am 2.500 de euro salariu. Bălănescu are un pic mai mult decât mine la Dinamo”, a spus Florin Manea, la GSP LIVE.  

Oficialul giuleștenilor a mărturisit că Gigi Corsicanu', șeful galeriei rapidiste, a fost cel care l-a contactat pentru a se alătura proiectului și pentru a pune umărul la promovarea Rapidului.

„Eu îi cunosc pe acești oameni de când eram mic. Gigi mi-e prieten, mi-e ca un frate. El este unul din factorii pentru care eu am ajuns la Rapid. M-a sunat și mi-a zis «Bă, trebuie să te alături acestui proiect! Trebuie să vii, ești de-al nostru, avem încredere în tine». A vorbit cu conducerea și le-a spus «Avem nevoie de Florin că uite ce face, are relațiile respective». Au fost de acord că altfel nu mă luau”, a spus Florin Manea. 

VEZI ȘI: 

GSP LIVE // VIDEO Florin Manea a dezvăluit care este cel mai mare salariu de la Rapid și cine face transferurile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1