FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Mărturie ȘOCANTĂ în studioul GSP Live: „Valerii Moraru l-a dat afară pe Nae Manea și așa i s-a declanșat cancerul! Mă întrebau medicii de la Nisa”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 12:21

Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a povestit ce are impresia că a dus la moartea lui Nicolae Manea, fost jucător, antrenor și președinte în Giulești.  

Valerii Moraru ne-a dat afară pe mine și pe Nicolae Manea, iar acel eveniment se pare că i-a declanșat boala necruțătoare lui Nicolae Manea. Toți au spus că a fost de supărare, inclusiv doctorii de la Nisa.

Întrebau ce i s-a întâmplat acestui om de a explodat pur și simplu boala în el. Când fusesem dați afară mă suna dimineața și îmi spunea: «Hai, fine, ne vedem la o cafea și nu mai sta supărat. Asta e! Ne-au dat afară», dar se vedea că el e mult mai supărat și afectat decât mine și imediat după aceea a pățit acel necaz”, a povestit Lucian Ionescu, la GSP LIVE. 

Nae Manea a fost demis de la Rapid în toamna anului 2014 și a murit pe 15 decembrie 2014, când avea 60 de ani, din cauza unui cancer la ficat. 

Lucian Ionescu a fost adus la Rapid și „instruit” de către Mircea Lucescu, iar Mircea Rednic a fost cel care l-a dat afară pe motiv că l-a pus pe Nicolae Manea naș de botez pentru fiica lui. Oficialul a povestit totul la GSP LIVE.

VEZI ȘI:

RAPID - PETROLUL 1-0 // Mircea Lucescu, după victoria Rapidului: „Mi-a plăcut atmosfera, meciul mai puțin” + „Il Luce”, dezamăgit de o schimbare făcută aseară de Cosmin Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  19 Octombrie 2019, 19:27
Postat de pma77 pe 17 Octombrie 2019, 14:11

Hai sa fim seriosi,nu ai cum sa faci cancer la ficat de la suparare!

nu,că tu ești mai dăștept ca medicii

octavianus
octavianus  •  17 Octombrie 2019, 15:36

Odihneste-te in pace "mutule" !! asa era Nae punea capul in pamant si "ara" terenul pe partea lui, poate nu asta i-a declansat boala, dar uitati-va la tribunele din Regie si nu este greu de inteles ce pasiune ce patima naste aceasta echipa, nu este greu de imaginat prin ce au trecut suporterii Rapidului din momentul insolventei, retrogradare, baraj, iar retrogradare si cand tocmai ai promovat se declara falimentul, cum sa mai fii un om sanatos dupa asta ? Nu am dorit niciodata raul nimanui dar stiu ca undeva acolo exista dreptatea divina si cel ce a facut asta Rapidului va plati.....se stie el bine cine este, nu-i asa Dle. savarina ? FZR ! si Doamne ajuta !!

jaleimensa
jaleimensa  •  17 Octombrie 2019, 14:46

Nu mai aveti nici o rusine...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează