FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - PETROLUL 1-0

RAPID - PETROLUL 1-0 // Mircea Lucescu, după victoria Rapidului: „Mi-a plăcut atmosfera, meciul mai puțin” + „Il Luce”, dezamăgit de o schimbare făcută aseară de Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 19:26

Mircea Lucescu (74 de ani) a fost prezent la meciul Rapid - Petrolul 1-0, iar la finalul partidei a oferit scurte declarații în care a vorbit atât despre meciul din Liga 2, cât și despre remiza echipei naționale de aseară, scor 1-1 cu Norvegia, din preliminariile CE 2020.

Mi-a plăcut atmosfera, care a fost fantastică, meciul mai puțin, mai ales din punct de vedere tactic și tehnic”, a declarat Lucescu.

ATMOSFERĂ INCENDIARĂ CREATĂ DE SUPORTERII RAPIDULUI ȘI AI PETROLULUI

De asemenea, „Il Luce” a fost întrebat și despre rezultatul României de aseară, 1-1 împotriva celor din Norvegia. Acesta a fost dezamăgit de faptul că Alexandru Mitriță, unul dintre cei mai buni „tricolori” de pe teren, a fost schimbat în minutul 78 de către selecționerul Cosmin Contra.

Păcat că Mitriță n-a rămas în teren, în minutele în care Norvegia nu mai conta în joc”, a spus Lucescu.

VEZI ȘI:

RAPID - PETROLUL // VIDEO+FOTO Atmosferă senzațională în „Regie”, la Rapid - Petrolul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
967867659924378
Paul Cocos  •  16 Octombrie 2019, 20:15

Poate Contra are contract de "sponzorizare" cu agenti.....si trebuie sa le "joace" gloabele....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close