FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

GSP Live // VIDEO Ovidiu Burcă, despre conflictul dintre Pancu și Manea: „Dacă cineva se aștepta ca proiectul să meargă brici, s-a înșelat!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 09:46

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, a intervenit la GSP Live pentru a lămuri situația tensionată de la club. Giuleștenii joacă astăzi în deplasare cu CS Mioveni, de la ora 19:30, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, TV Look Sport.

Gazeta Sporturilor a scris despre conflictul deschis dintre antrenorul Daniel Pancu și Florin Manea, managerul sportiv al giuleștenilor. Burcă a negat vreo altercație fizică între cei doi, dar admite că situația nu e una ideală la club.

„Nu este nicio problemă între cei doi. Când lucrurile nu merg bine la echipă apar tot felul de invenții. Ne obișnuim cu ele și încercăm să le gestionăm. Sunt total anormale.  E păcat că într-o zi atât de importantă apare. Avem meci cu o echipă bună azi. Sper ca echipa să aibă reacție și să ne dea mai multă energie. Ambii au infirmat. Nu ar fi normal să se întâmple astfel de lucruri. Am fi făcut o analiză internă și am fi luat măsuri dacă ar fi existat ceva”, a declarat Burcă la GSP Live.   

Burcă: „Lucrurile nu sunt extraordinare”

„Suntem o organizație care începe să se matureze, să se organizeze. Nu vin să spun că lucrurile sunt extraordinare în interior. Împreună putem gestiona situația, dacă reușim să trecem peste anumite momente. O echipă se maturează trecând peste. Este purul adevăr. Dacă cineva se aștepta ca acest proiect să meargă brici de la un capăt la celălalt și să ajungem în cupele europene, s-a înșelat”, a explicat președintele Rapidului. 

VIDEO // Ovidiu Burcă la GSP Live

Vezi și: 

RAPID // EXCLUSIV Moment șocant la Rapid! Daniel Pancu și Florin Manea s-au bătut: „Tata e în mormânt și tu mă înjuri de morți?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
maccsero
maccsero  •  14 Noiembrie 2019, 01:42

Când minți, n-ai dreptul să dai politicienilor lecții de moralitate. Nu-i așa, Tolo?

899401133777278
Eugen Bitica  •  13 Noiembrie 2019, 20:10

Burca nu e de Rapid. Aici trebuie să ei măsuri iar Burta nu poate să-l dea afară pe Pancu. Ca președinte trebuie să aibă ochi pt. Jucători ca sa aduca la echipa. E greu cu lotul actual nu se poate mai mult si cu asemenea antrenor.

940777835962411
John Birjovanu  •  13 Noiembrie 2019, 18:38

Niculaé si Maftéi crédéti ca au plécat dé prosti???Ciné é Burca asta,dé cand a ajuns asta rapidist,a jucat putin si sé védé maré fan Rapid.Pancu é un idol dar ar fi biné sa lasé pé altu sa antrénézé,iar in iarna daca nu aduc jucatori caré sa puna osul si sa alérgé fraté ca astia sunt morti,daca intru éu alérg mai mult ca éi,nu sunt dé liga a doua dar péntru prima liga?????Cé facém???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează