FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Hamza, atacantul Petrolului, are un ultim mare obiectiv în carieră

Hamza vrea cu Petrolul în Liga 1 +49   FOTO
Hamza vrea cu Petrolul în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2020 17:14

Tunisianul Hamza Younes (34 de ani) vrea să joace din nou cu Petrolul în Liga 1.

Atacantul Hamza Younes revenea la Ploieşti, în urma unei promisiuni făcute fanilor echipei, pentru a pune umărul la revenirea Petrolului în elita fotbalului românesc. Jucătorul de 33 de ani speră să mai prindă meciuri în tricoul galben-albastru pe prima scenă fotbalistică a ţării. 

Hamza: „Vreau în Liga 1”

„Vreau să joc din nou cu Petrolul în Liga 1. Îmi doresc foarte mult să promovăm acum, la finalul acestui campionat. Trebuie să vedem Petrolul sus, acolo unde merită să fie o echipă cu un public fantastic”, a punctat Hamza.

Atacantul a marcat în acest sezon doar în Cupa României, în două rânduri, aşteptând reluarea competiţiei de Liga a II-a pentru a bifa primele sale goluri şi în campionat.

VIDEO / Răzvan Burleanu a vorbit despre reluarea antrenamentelor de către echipele de fotbal

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de izolare

+45 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

EXCLUSIV Contre USR - PSD cu baza Pro Rapid » Clotilde Armand a atacat prima: „În PUZ-ul făcut în pandemie, baza e centru de afaceri”. Replica lui Dan Tudorache

Petrolul a reluat antrenamentele online. Costel Enache: „Noi ne-am facut planurile”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează