FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

„Steaua se desființează într-un an-doi!” » Legenda roș-albaștrilor, verdict sumbru pentru Clubul Armatei: „Dîncu doar le-a dat speranțe”

Suporterii Stelei așteaptă în continuare schimbarea legii / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Suporterii Stelei așteaptă în continuare schimbarea legii / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 18:56 / Actualizat marti, 09 mai 2023 20:29

Legenda stelistă Helmut Duckadam susține că, în cazul în care CSA Steaua nu va fi preluată de o entitate privată, clubul Armatei e sortit desființării. „Militarii” sunt blocați în liga secundă și nu vor avea drept de promovare nici anul acesta.

CSA Steaua a primit girul președintelui FRF de a promova, dacă legea care vizează cluburile departamentale se schimbă. Deocamdată, inițiativa lui Vasile Dîncu de modificare a Legii Sportului a rămas doar la stadiul de propunere, situație care-l împinge pe Duckadam să facă o estimare deloc pe placul fanilor Stelei. 

Schimbare MAJORĂ în fruntea CSA Steaua! Colonelul Bichir e OUT, fiindcă voia să permită FCSB pe Ghencea, două nume IMENSE sunt vehiculate
CSA Steaua
Schimbare MAJORĂ în fruntea CSA Steaua! Colonelul Bichir e OUT, fiindcă voia să permită FCSB pe Ghencea, două nume IMENSE sunt vehiculate

Helmut Duckadam, verdict sumbru pentru Clubul Armatei: „Steaua se desființează într-un an-doi!”

„Pentru mine, nu e nimic nou. Eu am spus atunci că această inițiativă este una de imagine. S-au înfierbântat cei de la CSA, suporterii, ei au visat că va trece. Eu am vorbit cu mulți din Parlamentul României, care mi-au spus că niciodată nu va trece. Se știa că nu va trece acastă inițiativă pentru că nu e logic să mai fie club la ministere.

Nu se poate, dar le-a dat speranțe domnul Dîncu puțin. Dacă se merge pe varianta anumitor generali și a domnului Talpan, nimeni nu va investi acolo, nimeni nu va fi sponsor. Sponsori poți fi, să ajuți cu un echipament, cu ceva, cu 100-200.000 de euro, dar investițiile majore le face un investitor, care, dacă dă banii, vrea să aibă controlul. 

Dacă nu se va schimba ceea ce am înțeles că hotărâse domnul Dîncu, când era ministru, asocierea cu un privat, iar ei nu vor să facă acest lucru, se va desființa într-un an, doi!”, a spus „Eroul de la Sevilla”, la PlaySport Live

Vasile Dîncu a încercat să schimbe legea

Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, și colegii lui din Partidul Social Democrat au propus dezbaterea în regim de urgență a unor modificări aduse Legii educației fizice și sportului. Ele ar trebui să aducă dreptul de promovare al celor de la CSA Steaua din sezonul 2023-2024, dacă vor fi aprobate până cel târziu cu o săptămână înaintea startului viitorului campionat.

Conform actualei Legi a Sportului, roș-albaștrii nu pot ajunge în primul eșalon decât dacă își schimbă forma de organizare. Fie ca asociație non-profit, fie ca societate comercială pe acțiuni. Iar altă variantă este să obțină modificarea legii și cluburile de drept public să poată fi considerate profesioniste.

VIDEO Atmosfera din Ghencea, în ziua în care s-au împlinit 37 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Se dezintegrează Steaua în vară? Daniel Oprița: „Pentru ce să fac lot? 90% dintre jucători vor avea contractul terminat”

Schimbare MAJORĂ în fruntea CSA Steaua! Colonelul Bichir e OUT, fiindcă voia să permită FCSB pe Ghencea, două nume IMENSE sunt vehiculate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
steauadinliga1
steauadinliga1  •  19 Mai 2023, 17:27
Postat de forumeer pe 11 Mai 2023, 19:14

Toti oamenii vechi, nu doar ei, toti oamenii de galerie tin cu STEAUA! Voi aveti bani de luat si interese meschine, alta explicatie nu e. Noi tinem cu STEAUA din GHENCEA!

fals bah pro99stule,toti cei din cazarma aia 2-00 tin cu clona csa,pentru bani. cum se desfiinteaza clona csa cum dispar. asta este mai grav. eu nu am luat bani de la Steaua,tu ai luat bani de la vitanul tau barzesti. antistelist sp88urcat ce esti.

steauadinliga1
steauadinliga1  •  19 Mai 2023, 17:26
Postat de Catalynn.._. pe 10 Mai 2023, 01:06

Era pt o inițiativa a AUR, fara legătura cu Steaua. Ca de obicei te-ai bucurat prea devreme și vei sfârși in lacrimi! :-)))

ha ha ha. tzeapa,nu a primit aviz favorabil,am avut dreptate.

forumeer
forumeer  •  12 Mai 2023, 11:03
Postat de adytza77 pe 11 Mai 2023, 19:50

CAP AI MINTE CE ITI MAI TREBUIE. CSA=DESFINTARE.O MINCIUNA DE ECHIPA.80% DIN SUFLAREA ROS-ALBASTRA TINE CU FCSB.ADICA CU STEAUA.NU ITI CONVINE?HAIDI PA CA IMI PIERD TIMPUL CU RUPTI IN ... CA TINE.

Zi berbec prost, de ce toti oameni vechi, toti oamenii de galerie tin cu STEAUA si nu cu clona ta, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează