FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - CSIKSZEREDA

UPDATE Steaua l-a supărat pe Helmuth Duckadam: „Seriozitatea a rămas la fel ca acum 35 de ani” » Cine și-a asumat vina

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 23:06 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 23:07

Helmuth Duckadam s-a declarat nemulțumit după ce nu a fost invitat la meciul de debut al Stelei în Liga 2 și încă nu a primit medalia de la inaugurarea stadionului.

Steaua - Csikszereda este LiveTEXT, AICI!

UPDATE 23:05 / Ștefan Iovan, după declarațiile lui Duckadam: „A fost greșeala mea”

Ștefan Iovan a fost responsabilul cu invitațiile pentru meciul de astăzi dintre Steaua și Csikszereda. Fostul fundaș recunoaște că a greșit în cazul lui Duckadam: „Eu am avut invitațiile, au fost 9 la număr. Probabil și la mine e o greșeală, sunt la început. Am crezut că dacă vor să vină, sună la cineva la organizare. Eu cred că am greșit. Data viitoare îi voi suna pe toți. Îmi asum acest lucru”.

Duckadam, supărat pe conducerea Stelei

„N-am niciun sentiment, sunt puțin bulversat. A trecut o lună de la festivitatea cu 35 de ani de la Sevilla, nici până acum n-am primit medalia. A zis Ogăraru că o să le primim noi. Seriozitatea a rămas la fel ca acum 35 de ani. Am rămas dezamăgit. 

Dă-ne, domnule, medalia aia dacă tot ne-ai promis. Cum să mă duc la meci dacă n-am primit invitație? N-am văzut loja foștilor jucători. Multe s-au spus! Nici la inaugurarea n-am stat la lojă, am stat la Tribuna 0. Nu știu cine a fost la lojă”, a spus Duckadam la Digi Sport.

De cealaltă parte, George Ogăraru, oficialul „roș-albaștrilor”, a spus că Ștefan Iovan se ocupă cu invitațiile legendelor și este sigur că a discutat cu „Eroul de la Sevilla”.

„O să-l sun după meci. Noi stăm și aproape, de ce să se mai deranjeze cei de la CSA, o să vorbesc direct cu el și îmi dă și invitațiile”, a răspuns Duckadam.

Citește alte știri despre CSA Steaua:

Scandări xenofobe la Steaua - Csikszereda! Crainicul din Ghencea, apel disperat către ultrași » Ce riscă „roș-albaștrii”

Moment impresionant pe Ghencea » Ana Maria Popescu a fost ovaționată înainte de Steaua - Csikszereda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
c_o_r
c_o_r  •  05 August 2021, 11:41
Postat de Dorian Gir pe 05 August 2021, 01:49

Ducadam este un semizeu, orice orice ar greși trebuie să îi iertăm!

Problema e că știe asta și o dă din bară în bară. Are (și va avea în continuare) un capital de simpatie cât palatul fericirii, dar pe la „mansardă” cam bate vântul. Vorba altuia de pe aici... cât a fost la Becali a înjurat în dreapta - stânga, acum se miră...

demolarii
demolarii  •  05 August 2021, 10:02

Acum 35 de ani s-a câștigat CCE , deci erau seriosi....in organizare. S-au jucătorii se adunau de capul lor?

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  05 August 2021, 04:26

Iar se alinta Duckadam … Iovan și-a cerut scuze deja, a fost o nesincronizare organizatorica, nimic mai mult. Toate se vor rezolva, putintica răbdare, nici Roma nu s-a construit intr-o zi! :-)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează