FOTBAL  »  LIGA 2  »  HERMANNSTADT - STEAUA 0-0

Marius Măldărășanu, spumos după ce a promovat-o pe Hermannstadt: „Mă duc la pescuit! Am 1.000 de fire de păr albe în plus”

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 18:55 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 19:35

Hermannstadt și CSA Steaua au remizat în ultima etapă a play-off-ului din Liga 2, scor 0-0. După acest rezultat, sibienii au promovat în Liga 1. Marius Măldărășanu, antrenorul lui gazdelor, a vorbit după performanța reușită.

Măldărășanu a vorbit despre greutățile financiare prin care a trecut în acest an la Hermannstadt și anunță că-și va lua o pauză înainte să reunească lotul pentru sezonul următor.

Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare » Clasamentul final
etapa #10
Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare » Clasamentul final

Marius Măldărășanu: „Mă duc la pescuit două zile!”

„A fost un an extraordinar de greu. Trei luni și jumătate la Astra, la Liga 1, mi s-au părut foarte ușoare în comparație cu acest an extrem de greu. Toată această presiune... Nu este ușor să organizezi clubul după o retrogradare. Dani Coman a format staff-ul, acest grup extraordinar. 

Stadionul nu este gata, nu știm unde vom juca. Sunt premise că vom juca prin august, septembrie. A apărut această insolvență, e o situație dificilă, nu e ușor să gestionezi un grup de calitate. Contractul se prelungește automat după promovare. Vreau să stau să mă liniștesc, mă duc la pescuit două zile, la crap. Aveam vreo 100 de fire de păr alb, acum am vreo 1.000 în plus”, a declarat Marius Măldărășanu potrivit digisport.

Marius Măldărășanu: „I-am făcut să se gândească mai mult la performanță decât la bani”

Acesta a ținut să le mulțumească fotbaliștilor săi că s-au concentrat la fotbal, în ciuda problemelor financiare.

„Lucrurile nu sunt ușoare. Sunt jucători cu calitate, care au venit să facă performanță, sunt de apreciat. Pe parcursul sezonului regulat au fost discuții, le-am spus băieților dacă nu se vor antrena, a doua zi am plecat. Nu e un lucru normal și cred că i-am făcut să se gândească mai mult la performanță decât la bani. 

S-a întâmplat o singură dată, după meciul de la Ploiești, când de fapt era un antrenament de refacere, când au vrut să discute cu patronul. Le mulțumesc tuturor jucătorilor și celor care au jucat doar în tur, fanilor pentru că ei sunt cei care ne încurajează necondiționat”, a mai precizat Măldărășanu.

Hermannstadt a revenit în Liga 1

Citește alte știri din fotbalul românesc:

LPF, decizie de ultimă oră după punctele pierdute de FCSB » Ce se întâmplă la CFR Cluj - CSU Craiova
CFR - CSU Craiova
LPF, decizie de ultimă oră după punctele pierdute de FCSB » Ce se întâmplă la CFR Cluj - CSU Craiova
Mirel Rădoi propune o schimbare majoră, după scandalul Voluntari - FCSB
DECLARAȚII
Mirel Rădoi propune o schimbare majoră, după scandalul Voluntari - FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cristi05
cristi05  •  16 Mai 2022, 08:33

Felicitari Malda !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează