FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACUZE

Iancu, acuzat că a falimentat intenţionat Poli Timişoara: "E cel mai prost om din fotbal!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 august 2012 15:48

Fostul patron al clubului Politehnica Timişoara, Claudio Zambon, îl atacă pe Marian Iancu, pe care îl acuză că a distrus clubul, deşi l-a preluat cu zero datorii. Zambon spune că Iancu a creat un deficit de 25 de milioane de euro, iar acum şantajează autorităţile cu palmaresul clubului

"Domnul Marian Iancu nu a cîştigat niciodată un litigiu cu mine şi cu Poli Timişoara, care a fost a mea. Din anul 2009, a cumpărat clubul de la mine şi de la toţi asociaţii care erau acţionari la Fotbal Club Politehnica Timişoara, pe care l-a trecut pe o companie unde l-a pus preşedinte şi administrator pe Emil Rosiianu.

Împreună cu el, a pierdut intenţionat un litigiu, pentru că nu a depus actele. A început să se laude că după şase ani de litigii a cîştigat cutare şi cutare, dar e cel mai prost om din fotbal! Se vede unde a ajuns Timişoara", a spus Claudio Zambon la Sport Total FM.

"Diferenţa dintre mine şi Marian Iancu e foarte mare. Am băgat bani şi nu am luat niciun leu, doar vrăjeala de la domnul Rosiianu şi Orza. Am predat clubul cu zero datorii la stat. Domnul Iancu a lăsat 25 de milioane de euro datorii şi a luat şi banii pe jucătorii care au plecat de acolo. Poate că a prevăzut că va falimenta clubul, va vinde ce poate vinde şi apoi începe şantajul pentru palmares şi culori. Asta a fost intenţia lui, de la început!", a adauga italianul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
afc13
afc13  •  23 August 2012, 00:05

Oare cum a ajuns o echipa ca Poli pe mana unui talhar ca asta? Oare suporterii de ce nu au luat atitudine fata de acest maimutoi de 2 lei ?

gemminy55
gemminy55  •  22 August 2012, 11:13
Postat de jokerox pe 20 August 2012, 16:38

Sunt Dinamovist, dar LIGA I era mai frumosa cu "Poli" Timisoara si "U" Craiova... Asteptam momentul in care ve-ti revenii acolo unde va este locul...

Bine spui amice,insa e cale lunga poate daca facem schimb de sponsori vei vedea si echipele astea in liga 1,asa ca ne batem la matineu in liga 2 sau 4,si poate peste 4 ani ne vedem iarsau mai sti?mai fuzioneaza cineva cu careva si se nasc echipe noi!vezi ca e la moda!oricum POLI TIMISOARA a dominat fotbalul de prin2009 in romania,ce jucatori au avut si ce fotbal placut au jucat nu poate contesta nimeni dar,....la romani e prea mult ca o echipa sa mai fie asa cum au fost ei,exclud CFR care are doar mercenari din alte tari,si sa inchei prin a spune ca degeaba avem liga 1 cu valori multe daca nu sunt ai nostrii,ma refer romani doar ei ar fi nationala ce ne reprezinta in lume,nu cei straini!

gemminy55
gemminy55  •  22 August 2012, 11:04
Postat de ntfo pe 19 August 2012, 14:04

Da trebuia sa fie,bine zis.Dar cu Iancu si arbitrajele pro Otelul nu ai cum sa iei campionatul.

DOAR CAMPIONATUL LA PAPAT JANCU!?PAI FRATII GIULERSTENI NU S-AU BUCURAT CA NE-AU BATUT PRIMII IN CAMPIONAT?SI MAI ZICEAU CA SUNT FRATI CU POLI!!CE PROSTIE!!!!SA MAI SPUN CA TOT JANCU ASTA A FACUT TOTUL CA RAPID SA CISTIGE FINALA CUPEI CU POLI LA TIMISOARA?SI CITE NA MAI FACUT ACEST MAESTRU AL FOTBALULUI,EL A CREZUT CA POATE FACE DIN APA SI ULEI PETROLSI ASA SA ALES DE POLI,DOAR FUMUL SI PRAFUL!CE SA MAI CAUTE AICI IN ORAS EL SI ACOLITII CE IAU POMPAT EUROII IN BUZUNAR?!DUCA-SE IN DESERT IN SAHARA SA FOREZE TITEI!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează