FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu scos din joc » Autorităţile din Timişoara preiau controlul la Poli

Marian Iancu
Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2012 20:41

Autorităţile locale s-au decis ieri să preia pachetul total de acţiuni la club, urmînd ca întreg managementul actual să fie înlocuit


E oficial. După 7 ani de investiţii în Banat, Marian Iancu va pierde controlul la Poli Timişoara. Autorităţile locale sînt decise să preia toate acţiunile deţinute de omul de afaceri, urmînd ca apoi întreg managementul de la club să fie înlocuit. "Există intenţia de a prelua total clubul, nu vorbim acum de sume de bani, dar vom demara negocierile cu Iancu", a comentat Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

"Dacă există acum această dorinţă de a prelua controlul total, atunci sigur că vor urma şi schimbări radicale la club. Vom vedea cum se va putea face preluarea şi apoi obţinerea licenţei", a adăugat şi viceprimarul Adrian Orza. Poli a acumulat datorii de 8,6 milioane de euro, din care 4 milioane de euro sînt împrumuturi făcute de actualii acţionari.

"Au înţeles într-un final ce potenţial are acest club la care noi muncim de şapte ani. Primul pas e dosarul de licenţiere, care nu costă foarte mult"
Marian Iancu, patron Poli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
46rossi
46rossi  •  27 Februarie 2012, 14:27

Trebuia Timisoara sa scape de acest personaj. Respect suporterii timisoreni care nu au avut aceeasi gandire ca si acest Iancu. Pana la urma..CFRistii nu-l suporta pe Iancu si cei care l-au urmat. Respect Timisoara

zarqa
zarqa  •  26 Februarie 2012, 16:17

Timişoara (fotbalistică) îşi va recâştiga demnitatea prin a renunţa DEFINITIV la o colaborare cu acest parşiv numit M. Iancu. Deasemeni este musai să scăpaţi de acel linguşitor-zăbălos Gh. Chivorchian. Vivat Timişoara !

bluevibess
bluevibess  •  26 Februarie 2012, 03:30
Postat de alfa_centauri pe 23 Februarie 2012, 04:50

In sfarsit nu il vom mai auzi pe la televizor sarind la gatul adversarilor. Nu vom mai avea atat de mult circ. Perfect.

Ce ironic esti avand in vedere ca esti CFR-ist.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează